McDonald’s na Čopovi ulici v Ljubljani zdaj z zasloni na dotik za samostojno naročanje, dobil jih je kot drugi McDonald’s v Ljubljani | UPORABNA STRAN

McDonald’s na Čopovi ulici v Ljubljani zdaj z zasloni na dotik za samostojno naročanje, dobil jih je kot drugi McDonald’s v Ljubljani

Restavracija McDonald’s na Čopovi ulici v Ljubljani je v drugi polovici januarja 2019 dobila kioske za samostojno naročanje hrane. S tem je restavracija McDonald’s Čopova postala druga McDonald’s restavracija v Ljubljani, ki ima takšno možnost naročanja, prva je bila restavracija na Rudniku, ki je bila novembra lani predstavljena v novi podobi.

 

 

McDonald’s na Čopovi ulici se tako pridružuje številnim drugim restavracijam McDonald’s Slovenija, ki ponujajo zaslone na dotik za samostojno naročanje. Z uvajanjem tovrstnega načina naročanja so začeli junij 2016 z restavracijama McDonald’s Lesce in McDonald’s Ptuj. Vse novo odprte restavracije imajo kioske za naročanje že vgrajene, vse ostale pa jih postopoma dobivajo.

V začetku leta 2019 je McDonald’s Čopova tako dobil 8 zaslonov za naročanje hrane. Gre torej za štiri kioske z zasloni na dotik, ki so postavljeni pred blagajno. Postopek naročila poteka tako, da kupec izbere želene izdelke, jih doda v košarico, nadaljuje z izbiro plačila (s kartico na terminalu ali z gotovino na klasični blagajni) ter vpisom številke lokatorja. Ko je obrok pripravljen, gosta na to opozori lokator, ki začne utripati in vibrirati.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: