Trgovina Samsonite Citypark Ljubljana je vrata odprla v prenovljenem delu nakupovalnega središča | UPORABNA STRAN

Trgovina Samsonite Citypark Ljubljana je vrata odprla v prenovljenem delu nakupovalnega središča

Trgovina Samsonite je v nakupovalnem središču Citypark Ljubljana včeraj, 28.1.2019 odprla svoja vrata. Nova trgovina se nahaja v prenovljenem delu Cityparka poleg trgovine Hervis, ki je konec lanskega leta prav tako zasijala v novi podobi.

 

 

Samsonite monobrand trgovina
V Cityparku je ponudba Samsonite že bila na voljo v trgovini Toko, a trgovina ni imela zgolj izdelkov Samsonite, predvsem pa je bila precej manjša. Samsonite monobrand trgovina je velika 75 m2 in ponuja najboljše produkte lastne blagovne znamke Samsonite, ki obsega vse od kovčkov do torbic in dodatkov.

Nova trgovina je del obsežnejše rekonstrukcije nakupovalnega središča Citypark, ki poteka od konca leta 2017. Del prenovljenega dela s katerim so v največjem nakupovalnem središču v Sloveniji želeli ustvariti nov koncept notranjega trga, je že odprt. Tako so lani odprli prenovljene trgovine Humanic, Big Bang, Hervis Fred Perry, Just-R ter frizerski salon Young Mič Syling (YMS), letos pa sta se jim pridružili tudi bar svežine Pilea ter Samsonite monobrand trgovina.

Pri Cityparku so glede trgovin v prenovljenem delu povedali: »Spremenjene dimenzije, ki jih uvaja rekonstrukcija, so ustvarile tudi nova volumenska razmerja, katerim sledijo nove podobe izložb. Tako so slednje višje, vidnejše in bolj dominantne, čeprav so v osnovi nevtralne, saj gre za idejo steklenih sten v minimalnih profilih, brez dodatnih vertikalnih ojačitev.«

Hkrati pa so izpostavili, da je težnja ustvariti nevtralen okvir, ki v polni meri zaživi šele z vselitvijo vsake posamezne trgovine (plasiranjem blaga, logotipov, interne razsvetljave, …).

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: