Gorski zdravnik (Der Bergdoktor) se 4.3.2019 na POP TV vrača z novo 11. sezono / Serija Gorski zdravnik 2019 | UPORABNA STRAN

Gorski zdravnik (Der Bergdoktor) se 4.3.2019 na POP TV vrača z novo 11. sezono / Serija Gorski zdravnik 2019

Gorski zdravnik (Der Bergdoktor) se vrača na POP TV, so sporočili iz Pro Plusa. Od 4.3.2019 bo sporedu 11. sezona izjemno priljubljene serije.

Martin Gruber (Hans Sigl)

11. sezona Gorski zdravnik (Der Bergdoktor)
Postavni Hans Sigl se zopet vrača kot očarljivi zdravnik Martin Gruber. Znova se bo posvetil dogodivščinam in zapletom na idiličnem podeželju. V 11. sezoni krepostnega Martina čakajo novi izzivi in zapleteni medicinski primeri. Svojim pacientom pa poleg zdravstvene oskrbe nudi tudi moralno podporo. Tokrat bo Martinu preglavice povzročala Lilli, ki hitro odrašča, saj se želi osamosvojiti. V Ellmau pa se nepričakovano vrne tudi stric Ludwig. Njegov prihod pa ne bo čisto nič nedolžen.

Snemanje zgodb očarljivega zdravnika, ljubezenskih zapletov ter napetega reševanja življenje poteka že 10 let. Hans Sigl seriji priljubljenost pripisuje zaradi družinske zgodbe, ki je vpletena v samo zgodbo serije Gorski zdravnik. Okolje, v katerem se serija odvija, pa je dovolj pristno, da gledalke in gledalci lahko po njem hrepenijo.

Za marsikoga bodo od 4.3.2019 večeri na POP TV znova rezervirani za serijo Gorski zdravnik, v kateri poleg Hansa Sigla nastopajo še Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher in Siegfried Rauch.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: