Hood Burger zdaj z vegetarijansko Go Vegi opcijo pri vseh burgerjih, ki so del stalne ponudbe | UPORABNA STRAN

Hood Burger zdaj z vegetarijansko Go Vegi opcijo pri vseh burgerjih, ki so del stalne ponudbe

Hood Burger je danes, 30.1.2019 poleg dobro poznane mesne ponudbe burgerjev dodal tudi Go Vegi opcijo, ki obsega vegetarijanske burgerje ter en veganski burger. Ključni del Go Vegi ponudbe je veganski polpet.

 

 

Veganski polpet temelji na rdeči kvinoji, bukovemu ostrigarju, oreščkih, grahu in posebnem izboru začimb. Kot pojasnjujejo pri Hood Burgerju polpet po okusu in teksturi spominja na govedino, sir in maslo v burgerju pa dodata tisto kulinarično noto, ki povzdignejo izkušnjo na višji nivo.

Go Vegi ponudba v Hood Burgerju
Vegetarijanska različica ni zgolj ena, ampak vse, ki so na voljo v redni ponudbi. To pomeni, da so tako Classic, Le Brie, Jack’n’Jay kot Hood Chick na voljo v vegi različici. Pri vseh različicah polpet ni iz govedine ampak je veganski, vse ostalo pa ostane enako kot pri klasični različici burgerja. Cena Vegi burgerja je za 1.5€ višja kot cena mesne različice, tako Hood Burger Classic Vegi stane 6.2€, Hood Burger Le Brie Vegi stane 6.4€, prav toliko stane tudi Hood Burger Jack’n’Jay Vegi.

Veganski burger pa je Hood Burger Classic, ki je brez masla in sira ter z brezglutensko bombetko in vegansko majonezo. Cena veganskega burgerja pa je 6.9€.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: