Mercator pike v tem bonitetnem obdobju lahko unovčite le še danes, 31.1.2019, tudi za nakup v Mercator spletni trgovini | UPORABNA STRAN

Mercator pike v tem bonitetnem obdobju lahko unovčite le še danes, 31.1.2019, tudi za nakup v Mercator spletni trgovini

Mercator pike z nakupi zbirajo vsi uporabniki Mercator pika kartice, vsak evro nakupa nad 1€ pa predstavlja 1 piko. Bonitetno obdobje traja 6 mesecev in danes, 31.1.2019 je zadnji dan tekočega obdobja, ko je še možno unovčite pike.

Mercator pike lahko unovčite tudi v spletni trgovini
Ker se pike ne prenašajo iz enega bonitetnega obdobja v drugega, jih je treba konec vsakega unovčiti, sicer zapadejo. Vsakih 250 pik predstavlja 5€, tako npr. 1250 pik predstavlja 50€, 3500 pik pa 210€. Mercator pike lahko unovčite na vseh prodajnih mestih, kjer je pike možno zbirati, poleg trgovin Mercator to npr. pomeni še trgovine M Tehnik, Maxi in Modiana. Po novem pa tudi v Mercatorjevi spletni trgovini, kar je še posebej dobrodošlo za nakupe v zadnjem hipu.

Kako preverim koliko Mercator pik imam?
Število Mercator pik je vedno objavljeno na računu ob plačilu z zeleno in zlato Mercator pika kartico ali pridobivanju pik z modro Mercator pik kartico. Stanje je možno preveriti tudi na Mercatorjevi podstrani Moja Pika, telefonski številki 0802080, elektronskem naslovu info@mercator.si, v trgovini na info pultu ter v mobilni aplikaciji MOJ M, ki je na voljo za Android in iOS mobilne telefone.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: