T-2 od danes z dodatnim TV paketom FILMBOX, naročniki XL HD sheme pa imajo na voljo nov glasbeni HD program Mezzo Live HD | UPORABNA STRAN

T-2 od danes z dodatnim TV paketom FILMBOX, naročniki XL HD sheme pa imajo na voljo nov glasbeni HD program Mezzo Live HD

T-2 nadaljuje dodajanje HD programov, po tem, ko so ta teden ponovno dodali tri športne Šport TV programe v visoki ločljivosti, so danes, 1.2.2019 dodali dodatni TV paket FILMBOX, ki vsebuje 10 HD programov ter glasbeni program Mezzo Live HD.

FILMBOX paket
FILMBOX je paket HD programov: Filmbox Plus HD, Filmbox Art House HD, Docubox HD, Fastnfunbox HD, 360Tunebox HD, Fightbox HD, Gametoon HD, Fashionbox HD, Erox HD Eroxxx HD. Gre torej za zelo širok nabor programov različnih žanrov za vse družinske člane z več kot 300 filmskimi novostmi letno. Paket programov FILMBOX je v Sloveniji še brez slovenskih podnapisov, saj gre za relativno novo ponudbo, a pri T-2 ocenjujejo, da ne bo dolgo tako.

do 1.3.2019 brezplačno za vse
Paket programov FILMBOX bo do 1.3.2019 promocijsko za vse T-2 uporabnike TV paketov na voljo brezplačno. Po tem obdobju bo paket 10-ih programov stal 3.99€ mesečno. Za nove naročnike storitev T-2 bo Paket programov FILMBOX na voljo 1 mesec brezplačno, prav tako pa ga bodo uporabniki Oranžnega diamanta lahko izbrali oziroma naročili kot dodatno programsko shemo znotraj paketa. Za vse programe je na voljo 7 dnevni ogled nazaj, prav tako so vsi programi na voljo tudi na mobilni aplikaciji T-2 tv2go.

Mezzo Live HD
Naročniki XL HD programske sheme pa so od danes deležni dodatnega HD programa. Gre za glasbeni program Mezzo Live HD, ki je namenjen predvsem klasični glasbi. Vsi glasbeni sladokusci boste tako prišli na svoj račun z novim programom v visoki ločljivosti.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: