Adria Airways z današnjim dnem (3.2.2019) ukinja lete z nemškega letališča Paderborn-Lippstadt Airport | UPORABNA STRAN

Adria Airways z današnjim dnem (3.2.2019) ukinja lete z nemškega letališča Paderborn-Lippstadt Airport

Adria Airways z današnjim dnem (3.2.2019) ukinja lete z nemškega letališča Paderborn-Lippstadt Airport (PAD) na katerem so 17. julija lani vzpostavila bazo in začela z leti v tri evropske prestolnice, Zürich, Dunaj in London.

Le pol leta so ponujali nove linije
Christian Schneider, komercialni direktor družbe Adria Airways je ob vzpostavitvi nove baze povedal: »Zelo pomemben korak in dosežek za Adrio Airways je, da odpiramo novo bazo v Paderbornu in to močno gospodarsko regijo povežemo s tremi velikimi evropskimi mesti. Veseli smo, da krepimo našo prisotnost na nemškem trgu in da je Paderborn že naša peta destinacija v Nemčiji. Danes potnikom nudimo še več izbire in širše možnosti za potovanje.« 11 tedenskih letov v Zürich, 4 tedenski leti na Dunaj in 3 tedenski leti na London Southend so bili žal na voljo precej kratek čas.

Niso se uspeli dogovoriti o nadaljnjih pogojih letaliških storitev
Prekinitev sodelovanja in posledično letov sta na Twitterju potrdila tako Adria Airways kot letališče Paderborn-Lippstadt Airport. Adria je prekinitev letov pojasnila takole: »Adria Airways and Paderborn Airport could not further agree on the conditions for the airport services agreement under which the flight operations would continue. This, unfortunately, resulted in discontinuing of further operations of Adria Airways from the base in Paderborn.«

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: