T-2 je v Tržiču odprl novo prodajno mesto in tako naročilo optike, ki jo od lani gradijo v občini, še olajšal | UPORABNA STRAN

T-2 je v Tržiču odprl novo prodajno mesto in tako naročilo optike, ki jo od lani gradijo v občini, še olajšal

T-2 je v Tržiču na Cesti Ste Marie aux Mines 36 v petek, 1.2.2019 odprl novo prodajno mesto. Tako njihova prodajna mreža zdaj šteje 61 prodajnih mest v 39-ih krajih po Sloveniji.

 

 

Tržič je za T-2 precej pomembna občina, saj so konec lanskega leta začeli z gradnjo lastnega optičnega (FTTH) telekomunikacijskega omrežja. Prvi uporabniki so že priključeni. Ko bo gradnja omrežja zaključena, bodo optiko lahko ponudili dobrim 1.500 gospodinjstvom v občini in jim tako zagotovili najboljšo možno tehnologijo za dostop do širokopasovnega interneta in IP televizije. T-2 je po podatkih AKOS-a (Q3 2018) z 41.5% deležem penetracije optičnih (FTTH) priključkov prvi, sledita mu Telekom Slovenije in A1 Slovenija.

Moderno opremljena poslovalnica v Tržiču bo obstoječim uporabnikom ter tistim, ki bodo to še postali omogočala enostaven pregled ponudbe fiksnih in mobilnih storitev za zasebno ali poslovno rabo, sklenitev novega naročniškega razmerja, ali pa spremembo obstoječega. V poslovalnici je možno naročiti, kupiti, prevzeti, vrniti ali zamenjati terminalno opremi. T-2 svetovalci pa bodo z veseljem priskočili na pomoč pri izbiri najprimernejšega paketa, storitve ali pri morebitnih težavah.

T-2 poslovalnica na Cesti Ste Marie aux Mines 36 v Tržiču je odprta od ponedeljka do petka od 9.00 do 18.00, ob sobotah pa od 9.00 do 13.00. Kontaktni elektronski naslov je pp-trzic@t-2.com, telefonska pa 059 301 205.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: