iRobot Roomba i7 in Roomba i7+ sta zdaj na voljo tudi v Sloveniji – cena za i7+ je 1.199,9€ za i7 pa 899,9€ | UPORABNA STRAN

iRobot Roomba i7 in Roomba i7+ sta zdaj na voljo tudi v Sloveniji – cena za i7+ je 1.199,9€ za i7 pa 899,9€

iRobot Roomba i7 in Roomba i7+ sta najnovejša robotska sesalnika ameriškega proizvajalca, ki sta bila od lanskega na voljo v ZDA, od danes pa sta na voljo v Evropi, tudi v Sloveniji. Roomba i7 in Roomba i7+ sta že dobavljiva pri vseh prodajalcih iRobot opreme (npr. Big Bang, Harvey Norman, Merkur, Mercator) v Sloveniji.

Ključne prednosti
Ključne prednosti oz. nadgradnje, ki jih Roomba i7 in Roomba i7+ prinašata so predvsem nadgrajena pametna navigacija iAdapt 3.0, ki pri prvem sesanju ustvari zemljevid prostora in nato bolj optimalno sesa. Lahko pa robotski sesalnik pošljemo sesat v zgolj določeno sobo. Novi čistilni valji imajo daljše lamele, motor sesalnika je prestavljen v samo ohišje, zato je sesalec precej tišji, posledično pa je tudi koš za smeti pralen. Roomba i7 in Roomba i7+ sta sicer funkcionalno identična robotska sesalnika, le da ima Roomba i7+ še posebno postajo pomimenovano Roomba Clean Base Automatic Dirt Disposal, ki omogoča samodejno praznjenje. Nekaj več podrobnosti lahko najdete v primerjalnem članku med tremi najnovejšimi modeli iRobota e5, i7 in i7+ (Roomba e5, i7 in i7+ – Kakšne so razlike in podobnosti med najnovejšimi modeli robotskih sesalnikov iRobot Roomba?).

Kaj pa cena za robota Roomba i7 in Roomba i7+?
Oba robotska sesalnika sta od danes, 5.2.2019 na voljo v Sloveniji. Roomba i7+ s sistemom za samodejno odstranjevanje umazanije Clean Base ima ceno 1.199,9€. iRobot Roomba i7 pa 899,9€. Postaja za samodejno odstranjevanje umazanije Clean Base bo kasneje na voljo tudi samostojno, kar bo omogočalo naknadno »nadgradnjo« robota Roomba i7. Cena te postaje pa bo 399,9€. Postaja Clean Base uporablja vrečke za smeti, v eno lahko shrani 30 polnih koškov robotskega sesalnika. Cena paketa treh vreč je 19.90€.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: