2. sezona SCI FI serije Oporišče (The Outpost) se trenutno snema v Srbiji, na programu SCI FI Slovenija si jo bomo lahko ogledali poleti 2019 | UPORABNA STRAN

2. sezona SCI FI serije Oporišče (The Outpost) se trenutno snema v Srbiji, na programu SCI FI Slovenija si jo bomo lahko ogledali poleti 2019

2. sezona serije Oporišče (The Outpost) se na SCI FI Slovenija vrača poleti 2019, saj je mreža NBCUniversal International Networks (NBCUIN) napovedala novo sezono. Snemanje nadaljevanja fantazijsko pustolovske dramske serije se je v Srbiji začelo januarja 2019 v studiu in na lokacijah v bližini Beograda.

Jessica Green (Roman Empire) se v 2. sezoni serije Oporišče (The Outpost) vrača kot Talon, edina preživela pripadnica ljudstva Blackblood. V trdnjavi brez zakona, na robu civiliziranega sveta, se mora Talon naučiti obvladati svoje nadnaravne moči in sklene zavezništvo s kraljico, ki je skrivala svojo identiteto, da bi branila svet pred fanatičnim verskim diktatorjem.

V drugi sezoni serije se vračajo tudi igralci: Jake Stormoen (Extinct, Mythica) kot kapetan Garret Spears, Imogen Waterhouse (Braid, Nocturnal Animals) kot lejdi Gwynn Calkussar, Anand Desai-Barochia (Emmerdale, Lake Mead) kot alkimist Janzo, Andrew Howard (Top of the Lake, Hostiles) kot šerif trdnjave Cedric Wythers in Robyn Malcolm v vlogi lastnice bara, Elinor. Na novo pa se seriji pridružujejo srbska igralka Jelena Gavrilović, ki je Chunjin, Lilli Hollunder, ki igra Rebb, Glynis Barber (Point Break, EastEnders) bo Gertrusha in Aaron Fontaine (Hollyoaks, Doctors), ki bo Tobin.

Trenutno si lahko 1. sezono serije Oporišče (The Outpost) ogledate ob ponedeljkih na programu DIVA.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: