Lajf je tekma, nova slovenska komedija, ki življenjske izzive igra v športnem duhu, na VOYO prihaja 14.2.2019 | UPORABNA STRAN

Lajf je tekma, nova slovenska komedija, ki življenjske izzive igra v športnem duhu, na VOYO prihaja 14.2.2019

Lajf je tekma bo nova VOYO Original serija, ki bo luč sveta ugledala na valentinovo, 14.2.2019. Gre za poseben format komedije, kjer bomo lahko spremljali glavnega junaka Bojana (igra ga Voranc Boh), kako razrešuje nenavadne, pogosto bizarne vsakdanje življenjske izzive na svojevrsten način.

Bojana bosta ob vsakdanjem spopadanju spremljala športna komentatorja Erik in Miran, ki sta ju upodobila Anže Zevnik in Luka Cimprič. Kako bosta s svojo tekmovalno analizo, veliko humorja in športnega žargona komentirala situacije, bomo lahko slišali le gledalci.

Samo snemanje serije je potekalo več kot 19 dni, na njem pa je sodelovalo 32 nastopajočih. Poleg prej omenjenih treh sta del ekipe tudi Sara Gorše in Gaja Filač. V 10-ih epizodah, kolikor traja serija Lajf je tekma bodo nastopili Edvarda Kadića, strokovnjak za neverbalno komunikacijo, Matjaž Javšnika, Ula Furlan in Vesna Šošterič, ki smo jo lahko videli v šovu Ljubezen po domače.

Režisersko taktirko je prevzel Dominik Mencej, ki je bil hkrati tudi vodja projekta o katerem je povedal: »Navdušil me je že prvi ogled epizode originalne serije in z veseljem sem sprejel izziv sodelovanja pri pripravi slovenske različice. Navduševalo me je dejstvo, da nam je format te serije omogočal večji poudarek na osnovni premisi, ki odstopa od klasične naracije.« Scenarij je po norveški seriji adaptiral Dejan Krupić, a dodal ščepec slovenskega pridiha ter humorja »V slovensko različico smo želeli vpeljati šale in situacije, s katerimi se lahko tudi sami poistovetimo. Glavni lik Bojan je serijski nerodnež, ki uspe vsako situacijo še bolj zakomplicirati, kar »športna« komentatorja Erik in Miran spremljata z budnim očesom. Za nas analizirata njegove taktike, pri čemer jima včasih pomagajo tudi strokovni gosti ali novinarji s terena, ki se vklapljajo v serijo

Foto: Jan Jenko

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: