Drenikova ulica bo od sobote, 16.2.2019 do predvidoma 3.3.2019, na odseku med Celovško cesto in Verovškovo ulico, zaprta za ves promet | UPORABNA STRAN

Drenikova ulica bo od sobote, 16.2.2019 do predvidoma 3.3.2019, na odseku med Celovško cesto in Verovškovo ulico, zaprta za ves promet

Iz Mestne občine Ljubljana so sporočili, da bo zaradi prenove Drenikove ulice od sobote, 16. februarja, do predvidoma 3. marca 2019 vzpostavljena začasna prometna ureditev na območju križišča Drenikove ulice in Celovške ceste.

Popolna zapora in spremenjen prometni režim
Tako bo Drenikova ulica na odseku med Celovško cesto in Verovškovo ulico zaprta za ves promet, na Celovški cesti pa bo promet potekal dvosmerno le po enem delu vozišča. Prav tako zavijanje s Celovške ceste levo na ulico Na jami ne bo mogoče. Obvoz bo v tem času urejen po Dunajski, Tivolski in Celovški cesti.

Spremenjeni bosta trasi mestnega avtobusa LPP 7 in LPP 22
*Mestni avtobusi bodo na liniji 7 v smeri proti Pržanu vozili po Celovški, Šišenski in Vodnikovi cesti. V obratni smeri bodo vozili po običajni trasi.

*Mestni avtobusi bodo na liniji 22 bodo vozili po trasi: Drenikova ulica – Verovškova oz. Aljaževa ulica – Goriška ulica – Litostrojska cesta – Celovška cesta.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: