Cesta dveh cesarjev v Ljubljani bo predvidoma do 30. aprila 2019 zaprta za ves promet, saj bodo na tem območju gradili kanalizacijo | UPORABNA STRAN

Cesta dveh cesarjev v Ljubljani bo predvidoma do 30. aprila 2019 zaprta za ves promet, saj bodo na tem območju gradili kanalizacijo

Cesta dveh cesarjev v Ljubljani na območju od križišča za Plutal do Paviljona posvečenega cesarju Francu I. bo od ponedeljka, 18. februarja 2019 do 30. aprila 2019 zaprta za ves promet. Posledično bo spremenjena tudi proga avtobusa LPP 1D.

Predvidoma dvomesečna zapora
Mestna občina Ljubljana je sporočila, da bodo na Cesti dveh cesarjev dograjevali kanalizacijsko omrežje, na tem območju pa bodo hkrati uredili še ostalo komunalno in cestno infrastrukturo. Investicija je del projekta Čisto zate, ki bo potekal do leta 2021 in bo kanalizacijo pripeljal na 261 ulic, na javno kanalizacijo pa bo priključenih več kot 22.000 prebivalcev. Pred letom 2007 je bila priključenost na kanalizacijo 68%, do konca leta 2017 se je povečala na 88%, ob koncu projekta Čisto zate pa bo povečana na 98%.

Spremenjena linija avtobusa LPP 1D
LPP je objavil novico, da bo v času prometne zapore linija 1D vozila skrajšano do obračališča Mestni log. To pomeni, da postajališči Cesta v Gorice in Zgornji log v tem času ne bosta obratovali.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: