Premierna epizoda 6. sezone oddaje Prejšnji teden: Nocoj z Johnom Oliverjem (Last Week Tonight with John Oliver) je že na HBO GO | UPORABNA STRAN

Premierna epizoda 6. sezone oddaje Prejšnji teden: Nocoj z Johnom Oliverjem (Last Week Tonight with John Oliver) je že na HBO GO

Pogovorna oddaja Prejšnji teden: Nocoj z Johnom Oliverjem (Last Week Tonight with John Oliver) je danes, 18.2.2019 zakorakala v svojo 6. sezono. V Sloveniji smo premierno epizodo na HBO GO dobili kmalu po jutranjem predvajanju v ZDA, na HBO 2 pa prihaja 22.2.2019 ob 21.00.

John Oliver je eden najduhovitejših televizijskih osebnosti, s HBO Original oddajo Prejšnji teden: Nocoj z Johnom Oliverjem pa je od leta 2015, ko se je prvič začela predvajati, osvojil 12 Emmy nagrad, od tega na lanski podelitvi kar štiri. Tretje leto zapored za Outstanding Variety Talk Series. Oddaja je prejela tudi nagrade Critics’ Choice, Peabody in Writers Guild.

Za produkcijo HBO-jeve oddaje Prejšnji teden: Nocoj z Johnom Oliverjem (Last Week Tonight with John Oliver) skrbita Avalon Television in Sixteen String Jack Productions. Njeni izvršni producenti so: John Oliver, Tim Carvell, Liz Stanton, Jon Thoday, James Taylor, režiser pa Paul Pennolino.

V Sloveniji si bomo nove epizode oddaje lahko na HBO GO ogledali vsak ponedeljek, na HBO 3 pa bodo na sporedu vsak petek ob 21.00.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: