Cena za Samsung Galaxy Fold bo od 1,980$ naprej, prvi Samsungov prepogljiv telefon pa bo v prodaji od 26. aprila 2019 | UPORABNA STRAN

Cena za Samsung Galaxy Fold bo od 1,980$ naprej, prvi Samsungov prepogljiv telefon pa bo v prodaji od 26. aprila 2019

Cena za Samsung Galaxy Fold v ZDA se bo pričela pri 1,980$, a ker bo telefon/tablica imel tudi 5G različico, bo najverjetneje na voljo tudi različica z višjo ceno.

O telefonu/tablici Galaxy Fold ni veliko znanega, saj ne bo lansiran skupaj z Galaxy S10 linijo, ampak bo na trgu nekoliko kasneje. Podrobnosti, ki so znane, pa si lahko preberete v tem članku (Samsung Galaxy Fold je prvi Samsungov prepogljiv telefon kjer se zaslon iz 4.6 inčev odpre v 7.3 inčni zaslon).

Samsung je na predstavitvenem dogodku naznanil, da bo Galaxy Fold na voljo od 26. aprila 2019. Samsung Slovenija pa je v sporočilu za javnost zapisal »Galaxy Fold bo na voljo v LTE in 5G različici v drugem kvartalu 2019.« Ali to pomeni, da bomo telefon imeli tudi v Sloveniji, še ni povsem znano. A glede na kar visoko ceno je moč domnevati, da Slovenija ni med ključnimi trgi za Samsung Galaxy Fold.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: