Citypark je praznoval 17. rojstni dan, saj so ga odprli leta 2002 | UPORABNA STRAN

Citypark je praznoval 17. rojstni dan, saj so ga odprli leta 2002

Citypark, največje nakupovalno središče v Sloveniji je februarja praznoval svoj 17. rojstni dan, saj so ga odprli leta 2002, a v precej manjši obliki kot ga poznamo zdaj, ko v njem gostuje več kot 120 trgovin.

Citypark je od odprtja zabeležil dve dograditveni fazi, in sicer prvo avgusta 2007 in drugo novembra 2009, tako da zdaj obsega 53.000 m2 prodajnih površin in okoli 1.400 parkirnih mest. Kot je Toni Pugelj, direktor Cityparka Ljubljana januarja v intervjuju za Uporabno stran povedal, so se konec leta 2017 odločili za večji poseg v objekt, ki pa ne bo dodal novih površin, bo pa nakupovalno središče dobilo nov in svež videz. Prva faza del je že zaključena in ta del kupci že lahko vidijo. V prenovljenem delu so trgovine Humanic, Big Bang, Hervis Fred Perry, Just-R, frizerski salon Young Mič Syling (YMS) in Samsonite. Do konca leta, ko se zaključuje tudi 2. faza, pa se odpirajo še trgovine Reserved, Premium CCC Shoes & Bags in seveda Primark.

Praznovanje 17. rojstnega dne Cityparka je pravzaprav potekalo dobršen del februarja, zaključili pa so ga z Mini DJ akademije in nastopom raperja Zlatka na velikem odru pred trgovino Interspar. Ker se k rojstnodnevni zabavi poda rojstnodnevna torta, tudi ta ni manjkala. Obiskovalce sta z nastopom razveselila Manca Špik in Tilen Lotrič. Niso pa pozabili niti na nagradno igro z darilnimi boni Desetak v skupni vrednosti 1.000€. Citypark je presenetil tudi zaposlene, teh je več kot 1.200, saj so jim pripravili koncert Gibonnija. »Nepozaben koncert, na katerem se je marsikomu prikazala solza sreče. Lepšega darila si nismo mogli zamisliti,« je priznal Toni Pugelj.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: