Seznam evropskih držav in operaterjev, ki bodo prvi dobili Samsung Galaxy S10 5G | UPORABNA STRAN

Seznam evropskih držav in operaterjev, ki bodo prvi dobili Samsung Galaxy S10 5G

Samsung Galaxy S10 5G je prvi Samsungov 5G telefon, ki bo dosegel širšo množico, do zdaj so bile 5G različice omejene na en ali dva trga. Samsung je Galaxy S10 5G predstavil na sejmu MWC 2019 in je najboljši telefon iz serije Galaxy S10.

6 evropskih držav, 8 operaterjev
Samsung je naznanil, da bo Galaxy S10 5G poleti 2019 dostopen v šestih evropskih državah, ki bodo tudi prve države, ki bodo ta mobilni telefon dobile. Te države pa so: Francija, Nemčija, Italija, Španija, Švica in Velika Britanija. 5G izkustvo bodo na Galaxy S10 5G lahko preizkusili uporabniki operaterjev: Deutsche Telekom, EE, Orange, Sunrise, Swisscom, TIM, Telefonica in Vodafone. Telefon bo sicer na voljo tudi v ZDA in Avstraliji.

Cena za Samsung Galaxy S10 5G še ni znana, bo pa skoraj zagotovo več kot 1.000€. Kdaj bo telefon na voljo v drugih državah, pa bo najverjetneje precej odvisno od tega, kje bodo lansirali 5G omrežje.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Seznam evropskih držav in operaterjev, ki bodo prvi dobili Samsung Galaxy S10 5G (0) Samsung Galaxy S10 5G je prvi Samsungov 5G telefon, ki bo dosegel širšo množico, do zdaj […]

Komentiraj

Anti-Spam: