T-2 z novim prodajnim mestom v Ivančni Gorici, zdaj so prisotni že v 40-ih slovenskih krajih | UPORABNA STRAN

T-2 z novim prodajnim mestom v Ivančni Gorici, zdaj so prisotni že v 40-ih slovenskih krajih

T-2 je v Ivančni Gorici odprl svojo novo, 62. prodajno mesto in tako prodajno mrežo razširil na 40 krajev po Sloveniji. Novo prodajno mesto T-2 se nahaja na naslovu Vodotučine 18 v Ivančni Gorici.

T-2 je v novembra 2018 na območju Ivančne Gorice graditi lastno optično omrežje, kar bo dobrim 900-im tamkajšnjim gospodinjstvom omogočilo uporabo storitev T-2 prek najsodobnejšega optičnega omrežja, ki trenutno omogoča hitrosti vse do 1000/100 Mbps. Nova, moderno opremljena, poslovalnica T-2 bo obiskovalcem omogočila enostavno naročilo fiksne in mobilne ponudbe, tako za zasebno kot poslovno rabo. Prav tako bo možen nakup, prevzem, vračilo in zamenjava terminalne opreme.

Gregorja Štampoharja, član poslovodstva T-2 za področje prodaje in marketinga je povedal, da nameravajo v skladu s poslovno politiko družbe nadaljevati aktivno širitev tudi v prihodnje ter tako ostati trdno zasidrani med najuspešnejšimi ponudniki telekomunikacijskih storitev na trgu, kjer imajo trenutno z 41,5% t.j. največji delež uporabnikov, priklopljenih na optično omrežje.

T-2 Prodajno mesto v Ivančni Gorici je odprto od ponedeljka do petka od 9.00 do 19.00 in ob sobotah od 9.00 do 17.00. Dosegljivi so na telefonski številki 064 266 975 in preko elektronske pošte pp-ivancna.gorica@t-2.com.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: