1.000€ za 8 ur spanja, a le do 7.3.2019, saj se razpis za delovno mesto »Dormeo spalca« takrat zaključuje | UPORABNA STRAN

1.000€ za 8 ur spanja, a le do 7.3.2019, saj se razpis za delovno mesto »Dormeo spalca« takrat zaključuje

1.000€ za 8 ur spanja je ponudba za delovno mesto Dormeo spalca, precej nenavadno delovno mesto je namenjeno tistim, ki radi spijo. Dormeo bo tako na svetovni dan spanja, 15.3.2019 nekomu omogočil, da uživa v sanjski službi.

Iskanja najboljšega kandidata so se pri lotili z vso resnostjo. Urška Plavčak, vodja blagovne znamke Dormeo Slovenija pojasnila: »Iščemo kandidata, ki je dober spalec, torej ima ustaljen, enakomeren spalni ritem, in je sposoben spati ne glede na časovno obdobje dneva, ni dovzeten za hrup in podobne motnje v prostoru, se zna na spanje ustrezno pripraviti in zase rad reče, da »spi kot top«.« Dodatni pogoj je, da je ta oseba polnoletna. Glede delovnih nalog bo izbrani kandidat deležen izobraževanja oz. treninga skozi katerega bo dobil napotke za uspešno opravljen podvig.

Vsako delo ima tudi določene zadolžitve
Kljub temu, da bo primarno delo Dormeo spalca spanje, pa bo imel še nekaj dodatnih zadolžitev. Pri Dormeu so jih pojasnili takole: »Od izbranega kandidata pričakujejo popolno predanost “spalnemu” delu, podrobno poročilo o Dormeo spalni izkušnji, predloge za dodatne izboljšave, zavestno spremljanje morebitnih razlogov za nemirno spanje ali prebujanje ter zavzetost za izpolnjevanje ustreznih priprav na spanje (umirjanje pred spanjem, izogibanje alkoholu in kofeinu, obilni ali težki hrani, umirjanje ob meditaciji, odstranitev motečih elektronskih naprav ipd.).«

Prijave le še do četrtka, 7.3.2019
Vsi, ki ste ocenili, da izpolnjujete kompetence, ki jih zahtevajo, se lahko prijavite na spletni strani danspanja.si, a pohitite, saj se lahko prijavite le še danes in jutri. Prijave na razpis bodo namreč zaprli 7.3.2019.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: