Coincasa Nama Ljubljana je odprla svoja vrata v 4. nadstropju veleblagovnice, razprostira se na skoraj 600 kvadratnih metrih | UPORABNA STRAN

Coincasa Nama Ljubljana je odprla svoja vrata v 4. nadstropju veleblagovnice, razprostira se na skoraj 600 kvadratnih metrih

Trgovina Coincasa Nama Ljubljana je včeraj, 7.3.2019 slavnostno odprla svoja vrata v 4. nadstropju ljubljanske veleblagovnice. Prva trgovina Coincasa v Sloveniji se kot shop-in-shop trgovina razprostira na skoraj 600 kvadratnih metrih.

Veleblagovnica Nama, ki je leta 1965 v centru Ljubljane odprla svoja vrata, je v lanskem letu zasijala v novi podobi in z delo prenovljeno notranjostjo. Poleg 200 kvadratnih metrov, ki so jih dobili z zasteklitvijo arkad, je v kletnih prostorih vrata odprla franšizna trgovina Spar Partner Nama. V petem nadstropju domuje Babycenter, četrto nadstropje pa zdaj zaseda Coincasa Nama Ljubljana.

Italijanski dizajn
Coincasa je blagovna znamka skupine Coin (Gruppo Coin) namenjena hišni dekoraciji. Blagovna znamka Coincasa s sedežem v Benetkah že od leta 1962 proizvaja in sestavlja kolekcije, ki nato krojijo italijanski stil življenja. Ljubezen do tradicije in sodobne elegance je tisto, kar ustvarja izvirno mešanico in daje čar znamki Coincasa. Kolekcija Coincasa zajema zelo širok nabor izdelkov, saj so na voljo tako izdelki za kuhinjo in jedilnico, kot za kopalnico, spalnico in dnevno sobo.

Predsednica uprave NAME Simona Kozjek je povedala, da so Coincaso izbrali zato, »ker je v Sloveniji še ni, znamka pa je bila že do sedaj privlačna za Slovence, ki so izbrane kose nakupovali v tujini. Tako jim ne bo treba več v Italijo, temveč le v središče prestolnice.« Sicer pa je poleg izdelkov Coincasa, ki z novo kolekcijo prihajajo v cvetličnih vzorcih, v 4. nadstropju na voljo še kar nekaj drugih blagovnih znamk. Nemško kakovost in dizajn ponujajo Leonardo, ASA Selection, Fissler, Gefu ter Villeroy & Boch. Kanada je zastopana z gospodinjskimi izdelki Umbria, Amerika z blagovno znamko KitchenAid. Avstrijski DIERIG se predstavlja z blagovno znamko posteljnine fleuresse. Na voljo pa je tudi italijanska znamka Guzzini, ki kombinira različne plastične materiale, kot so akril, polipropilen in melamin s porcelanom, steklom, jeklom in lesom.

Na voljo je tudi ponudba kave in kavnih avtomatov Nespresso in izdelki avstrijskega proizvajalca frotirja Vossen, prvega na svetu s 100% vegansko kolekcijo brisač. Prav tako niso pozabili niti na sveče Yankee Candle s 40-letno tradicijo.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: