T-2 s kampanjo »Spustite prihodnost v svoj dom« promovira T-2 TV aplikacijo za pametne televizije | UPORABNA STRAN

T-2 s kampanjo »Spustite prihodnost v svoj dom« promovira T-2 TV aplikacijo za pametne televizije

Spustite prihodnost v svoj dom je ime kampanje s katero T-2 promovira T-2 TV aplikacijo, ki je namenjena pametnim televizijam z operacijskim sistemom Android TV in Tizen ter Set-tob-boxom z Android TV.

Aplikacija T-2 TV nadomešča TV komunikator
TV STB komunikator, ki ga uporabniki praviloma uporabljajo za spremljanje televizije in dostop do video knjižnic, lahko uporabniki ustreznih naprav nadomestijo z aplikacijo in se tako znebijo daljinskega upravljalnika za TV komunikator. Za upravljanje aplikacije je dovolj zgolj originalni daljinski upravljalnik televizije.

T-2 TV je, kot rečeno na voljo za televizije z operacijskim sistemom Android TV, te npr. proizvajajo Sony, Philips TLC, Xiaomi in Sharp ter Samsungove televizije z operacijskim sistemom Tizen. Na voljo pa je tudi za vse ostale naprave z operacijskim sistemom Android TV. Celoten seznam podprtih naprav je na voljo tukaj. Pri T-2 že nekaj časa napovedujejo tudi aplikacijo za televizije LG na katerih teče webOS, a bo nanjo kot kaže treba še nekoliko počakati.

Primerjavo aplikacij T-2 TV (T-2) in EON (Telemach) lahko preberete v tem članku (EON TV vs. T-2 TV – primerjava Android TV aplikacij Telemacha in T-2 za gledanje TV vsebin na pametnih televizijah).

Aplikacija T-2 TV sicer omogoča prav vse funkcionalnosti, ki jih uporabniki poznajo na T-2 komunikatorjih, od časovnega zamika s slikovnim prikazom na časovnici do 4K televizijskih programov. Ker gre za premium storitev, je aplikacijo možno naročiti le poleg osnovnega komunikatorja, ki je del T-2 paketa s televizijo. Mesečna naročnina za T-2 TV je 0.99€, uporabnik pa lahko hkrati registrira do 5 naprav.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: