Prenovljeni Mercator market Grosuplje je v začetku marca 2019 odprl vrata z večjo ponudbo sadja in zelenjave ter samopostrežno ponudbo pekovskih izdelkov | UPORABNA STRAN

Prenovljeni Mercator market Grosuplje je v začetku marca 2019 odprl vrata z večjo ponudbo sadja in zelenjave ter samopostrežno ponudbo pekovskih izdelkov

Trgovina Mercator market Grosuplje na Adamičevi cesti 11 v Grosuplju je 7.3.2019 vrata odprla v prenovljeni podobi, novo razporeditvijo in z razširjeno ponudbo.

 

 

Iz Mercatorja so sporočili, da market Grosuplje zdaj ponuja povečan oddelek sadja in zelenjave, novo pekarnico s samopostrežno izbiro pekovskega peciva, večjo izbiro postreženega pekovskega in sladkega peciva in večjo ponudbo kruha. Nov je hladilnik z Grab&Go izdelki, prav tako kupci lahko izberejo med izdelki ponudbe Iz domačih krajev. Toploteka pa ponuja številne izdelke za takojšnje zaužitje (pizza, burek, hrenovka v testu …).

Z novo celostno grafično podobo je trgovina dobila tudi nove blagajne, povečano preglednost in prehodnost. Delovni čas trgovine Mercator market Grosuplje je od ponedeljka do petka od 7.00 do 20.00, v soboto od 7.00 do 16.00 in v nedeljo od 8.00 do 13.00.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: