T-2 je TV vmesnik nadgradil s CEC podporo in dodal trgovino z aplikacijami, ki bo kmalu ponujala tudi Twitter in YouTube | UPORABNA STRAN

T-2 je TV vmesnik nadgradil s CEC podporo in dodal trgovino z aplikacijami, ki bo kmalu ponujala tudi Twitter in YouTube

T-2 je ta teden nadgradil uporabniški vmesnik na TV komunikatorjih Amino Kamai 7x, Arris in Motorola VIP1003 z dvema novostma, in sicer gre za podporo CEC protokola ter trgovino z aplikacijami.

CEC protokol omogoča komunikacijo med televizijo in komunikatorjem prek HDMI kabla. Seveda ob pogoju, da ima uporabnik ustrezen HDMI kabel ter televizijski sprejemnik, ki podpira CEC standard. V praksi to pomeni, da lahko uporabnik s televizijskim daljinskim upravljalnikom upravlja komunikator z daljinskim upravljalnikom komunikatorja pa lahko prižge ali ugasne televizijo in spremeni glasnost.

Druga novost pa je trgovina z aplikacijami oz. App launcher, ki trenutno ponuja Avditorij ter RTV aplikacijo. V prihodnosti bo omogočala dodajanje priljubljenih aplikacij na grafični vmesnik. Amino Kamai 7x, Arris in Motorola VIP1003 bo kmalu dobili še Twitter, YouTube pa bo dobil zgolj Amino komunikator. Sčasoma bodo dodali tudi T-2 Klub ter ostale zanimive aplikacije.

p.s. Nadgradnja je bila izvedena 13.3.2019, tako da bi novosti že morali biti dostopni vsem.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: