Telekom Slovenije z ugodnim podatkovnim zakupom za vse, ki si bodo 28.3.2019 v ZDA ogledali košarkarsko tekmo med ekipama Luke Dončića in Gorana Dragića | UPORABNA STRAN

Telekom Slovenije z ugodnim podatkovnim zakupom za vse, ki si bodo 28.3.2019 v ZDA ogledali košarkarsko tekmo med ekipama Luke Dončića in Gorana Dragića

V četrtek, 28.3.2019 (29.3.2019 ob 00.30 CET) si bo marsikateri košarkarski navdušenec vzel čas in odšel v ZDA, ter si ogledal tekmo med ekipama Luke Dončića (Dallas Mavericks) in Gorana Dragića (Miami Heat). Brez podatkovnega prenosa seveda ne bo šlo.

 

 

Ker pa ta med gostovanjem v Ameriki ni ravno poceni, marsikomu pa se za tako kratek čas ne bo dalo ukvarjati z lokalnimi SIM karticami, je Telekom Slovenije pripravil ugoden zakup prenosa podatkov.

Ponudba je sledeča. Za 7€ uporabnik Telekoma Slovenije, ki gostuje v omrežju T-Mobile USA lahko v 7-ih dneh porabi 7 GB prenosa podatkov. Ponudba velja do 5.4.2019 in je na voljo tako zasebnim kot poslovnim uporabnikom. 7€ za 7GB prenosa podatkov velja v vseh ameriških zveznih državah. Podrobnosti ponudbe »Zakup ZDA 7 dni« pa tukaj.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: