Nike Air Max 720, nova linija superg Air Max, se je uradno predstavila tudi v Sloveniji | UPORABNA STRAN

Nike Air Max 720, nova linija superg Air Max, se je uradno predstavila tudi v Sloveniji

Nike Air Max 720 so najnovejša linija superg Air Max, ki je z uradno predstavitvijo v začetku aprila 2019 postala dostopna tudi v Sloveniji.

 

 

Ključna posebnost superg Air Max 720 so 720° zračne blazine, ki sta jih zasnovala Dylan Raasch in Jesi Small iz Nike Sportswear. Svetovna premiera se je odvila 1.2.2019, ko sta postali dostopni dve »Northern Lights« barvi, a zdaj je teh že precej več.

Kampanja novega Air Max modela superg se osredotoča na mehurčke in futuristične tone, spremlja pa jo koncept Throwback Future, s katerim je Nike orisal, kakšna bo prihodnost in se hkrati priklonil preteklosti.

Nike prvič tudi v Sloveniji organizirala dogodek ob lansiranju novega modela Air Max. V Sodelovanju s trgovino Buzz so obiskovalcem premiernega dogodka dogajanje popestrili z Nike Labom, ki so ga sestavljali trije eksperimenti. Vsi, ki so jih uspešno opravili, pa so se na koncu potegovali za tri pare novih Nike Air Max 720 superg.

Prvi eksperiment, »Air Max 360 °«, je prikazal od kje navdih za številko modela Air Max 720: »air unit« ima namreč dvakratni (horizontalno in vertikalno) 360-stopinjski pogled. Drugi eksperiment, »Air Max levitacija«, je ponazarjala občutek hoje po zraku, ki ga imajo superge zaradi največje t. i. »air unit« do sedaj, s tretjim eksperimentom, »Air pocket«, pa je Nike želel pokazati kako se v novih Air Max 720 zrak učinkovito ovija v najdebelejšem Air podplatu v zgodovini.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: