T-2 je kot prvi v programsko shemo dodal Hokej TV, ki prenaša hokej tekme slovenskih ekip (AHL, IHL in državno prvenstvo Slovenije) | UPORABNA STRAN

T-2 je kot prvi v programsko shemo dodal Hokej TV, ki prenaša hokej tekme slovenskih ekip (AHL, IHL in državno prvenstvo Slovenije)

T-2 je kot prvi IPTV oz. kabelski operater v svojo programsko shemo dodal televizijski program Hokej TV, ki prenaša hokejskih tekem slovenskih ekip (AHL, IHL in državno prvenstvo Slovenije).

 

 

Hokej TV je projekt Hokejska zveza Slovenije in podjetje Vprašaj d.o.o., ki je bil do zdaj na voljo zgolj prek spleta na portalu hokejtv.si. Od 14.4.2019 pa je Hokej TV na voljo pri T-2, in sicer na programskem mestu 278 kot Tržič TV. Hokej TV oz. Tržič TV je na voljo tudi v sklopu mobilne aplikacije T-2 tv2go in ima omogočen časovni zamik, tako si lahko vsebino ogledate tudi z zamikom.

Hokej TV ali Tržič TV?
Vprašaj d.o.o. je družba, ki skrbi za produkcijo hokejskih tekem v okviru programa Hokej TV, a ker Hokej TV nima izdane odločbe o dovoljenju oddajanja kot televizijski program, je vsebina na voljo na programu Tržič TV, ki je v lasti družbe Vprašaj d.o.o. in ima od avgusta 2017 izdano odločbo o dovoljenju za oddajanje.

Hokej TV kot rečeno prenaša hokejske tekme slovenskih ekip, kar pomeni, da so na voljo prenosi tekem AHL – Alps Hockey League, IHL – International Hockey League ter DP – državnega prvenstva Slovenije.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: