T-2 je kupil 12.000 m2 veliko zemljišče v Spodnji Šiški, na katerem načrtuje izgradnjo najsodobnejšega telekomunikacijskega vozlišča | UPORABNA STRAN

T-2 je kupil 12.000 m2 veliko zemljišče v Spodnji Šiški, na katerem načrtuje izgradnjo najsodobnejšega telekomunikacijskega vozlišča

Iz T-2 so sporočili, da so danes, 16.4.2019 s skupino Salonit Anhovo podpisali pogodbo za odkup dobrih 12.000 m2 velikega zemljišča v Spodnji Šiški poleg poslovne stavbe T-2 med Vodovodno cesto in Verovškovo ulico v Ljubljani.

 

 

Kot pojasnjujejo, bodo v prihodnjih letih na njem zgradili najsodobnejše telekomunikacijsko vozlišče, ki jim bo omogočalo, da ostanejo trdno zasidrani med najuspešnejšimi ponudniki telekomunikacijskih storitev. Telekomunikacijsko vozlišče bo opremljeno z najsodobnejšo opremo, ki bo med drugim vsebovala tudi opremo in ukrepe za ustrezno kibernetsko zaščito kritične infrastrukture.

Prijaznejše okolje za bližnje stanovalce in poslovne subjekte
V skladu s pogodbo, ki je bila podpisana bo z zemljišča odstranjena betonarna z vso svojo infrastrukturo in silosi. S tem se bodo v veliki meri zmanjšali tudi negativni vplivi na podtalnico in okolico, kot so prašenje, odpadne vode in transport težkih tovornjakov. Posledično bo nova investicija T-2-ja predstavljala okolju prijazno investicijo, ki bo pozitivno vplivala na bližnje stanovalce in poslovne subjekte.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: