Stotnica Marvel se v Audijevem oglasu za film Maščevalci: Zaključek (Avengers: Endgame) seznani z vsem kar se je spremenilo od 90-ih let / Audi e-tron | UPORABNA STRAN

Stotnica Marvel se v Audijevem oglasu za film Maščevalci: Zaključek (Avengers: Endgame) seznani z vsem kar se je spremenilo od 90-ih let / Audi e-tron

Stotnica Marvel (Captain Marvel) se bo pridružila Maščevalcem v prihajajočem Marvelovem filmu Maščevalci: Zaključek (Avengers: Endgame), a pred tem jo morajo seznaniti o novostih, ki jih je vmes zamudila.

Sodelovanja med Audijem in Marvel Studios, ki se je začelo s filmom Iron Man, se nadaljuje tudi v filmu Avengers: Endgame. Audijev oglas za povsem električni e-tron Carol Danvers, poznano tudi kot Stotnico Marvel, seznani z vsemi modernimi novostmi. Razlog za to je, ker se film Stotnica Marvel (Captain Marvel), ki je premiero doživel marca 2019 odvija v 90-ih letih prejšnjega stoletja, Maščevalci: Zaključek (Avengers: Endgame) pa se odvija v realnem času.

Carol Danvers (Captain Marvel), ki jo igra Brie Larson je v Audijevem oglasu s strani agentke tako obveščena o hrani, še posebej o avokado toastu za katerega Danvers povpraša, če gre zgolj za guacamole na kruhu. Seveda ji ni pozabila povedati podrobnosti o fotografiranju hrane ter objavljanju na socialnih omrežjih in video klicu pri katerem lahko obraz zamenjaš z animiranimi figurami. Na koncu sta se dotaknili tudi tehnologije. Najprej so bili na vrsti telefoni, a Carol Danvers je rekla, da bo raje ostala pri pozivniku.

Zadnji je bil na vrsti nov Audi e-tron Sportback, ki pa ga je Danvers z uporabo svojih super moči napolnila v trenutku.

Premiera filma Maščevalci: Zaključek (Avengers: Endgame) v Sloveniji, bo v sredo, 24.4.2019. Na redne sporede kinematografov pa film prihaja dan kasneje.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: