A1 Slovenija kot prvi operater v Sloveniji omogoča prilagajanje programske TV sheme | UPORABNA STRAN

A1 Slovenija kot prvi operater v Sloveniji omogoča prilagajanje programske TV sheme

A1 Slovenija je svojim uporabnikom Kombo paketov, tako obstoječim, kot novim, omogočil prilagajanje programske sheme, saj glede raziskavo, ki so jo izvedli, uporabnike najbolj moti prav nemožnost prilagajanja sheme in plačevanje za programe, ki jih ne gledajo.

Vsi A1 Kombo paketi imajo določeno število TV točk
S spremembo A1 Kombo paketov je prišlo do tega, da so vsakemu od Kombo paketov (S, M, L) dodelili določeno število točk. Tako ima Kombo S 8 TV točk, Kombo M, 16 TV točk in Kombo L 32 TV točk. Sestava vseh paketov torej ostaja enaka kot je bila do zdaj, a uporabnikom je dana možnost, da si programsko shemo tudi preoblikujejo.

Programov žal še ni možno izbirati samostojno, so pa pripravili 15 žanrskih programskih sklopov (Komercialni, Nacionalni, Informativni, Erotični, Glasbeni, Trendi, Otroški, Balkan, HBO, VOYO, Filmski, Dokumentarni, Športni, Pink ter HBO Premium) in jih ovrednotili od 2 T do 10 T. Uporabnik seveda lahko tudi prekorači število točk v paketu. Ena prekoračena točka pa znaša 1€ dodatka na mesečno naročnino.

Programski sklop lahko odstraniš čez 30 dni
Sistem urejanja programske sheme je precej enostaven, saj so pripravili vmesnik s katerim uporabnik glede na obstoječi ali bodoči paket pripravi svojo TV shemo in si tudi ogleda katere programe je s takšno shemo dobil.

Novi TV programi
Poleg možnosti prilagajanja programske sheme, je A1 Slovenija uvedel tudi 23 novih TV programov, pri HBO pa je ponudil HBO Premium, ki ponuja tudi HBO GO dostop. Med novimi programi so med drugim BBC First, Arte, CineStar, Eurochannel, Nick Jr. in AXN Spin. Celoten seznam pa je na voljo v tem članku.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: