Telekom Slovenije tudi v letu 2019 med prvomajskimi prazniki z ugodnejšim zakupom prenosa podatkov na Hrvaškem | UPORABNA STRAN

Telekom Slovenije tudi v letu 2019 med prvomajskimi prazniki z ugodnejšim zakupom prenosa podatkov na Hrvaškem

Telekom Slovenije je tudi v letu 2019 ponudil ugodnejše podatkovno gostovanje na Hrvaškem med prvomajskimi počitnicami. Ta ponudba ni več toliko zanimiva kot pred leti, saj gostovanje na Hrvaškem sodi pod tarifo Roam Like at Home in se uporabniku zaračunava enaka tarifa kot doma, praviloma so to zakupljene količine.

Posebna ponudba HR-internet Plus, ki jo je možno vklopiti do 5. maja 2019, je na voljo Telekomovim naročnikom in predplačnikom. Z aktivacijo se izvede zakupa 10GB prometa v omrežju operaterja Hrvatski Telekom (T-Mobile HR) za 5.99€, ki jih je treba porabiti v 7-ih dneh od vklopa. Storitev se po sedmih dneh tudi samodejno izklopi. Naročniki vklop izvedejo z SMS-om s ključno besedo HR PLUS na 1918, Mobi uporabniki pa na 1917.

Pri Telekomu Slovenije so še zapisali, da tistim, ki bodo na Hrvaškem gostovali dlje, priporočajo HR-internet zakup, ki vsebuje 20GB prenosa podatkov za 9.95€ mesečno. Tukaj je gostovanje mogoče pri vseh operaterjih na Hrvaškem in se avtomatično podaljšuje v naslednje obdobje, če uporabnik ne zahteva izklopa. Vklop se izvede z SMS-om in ključno besedo HR INTERNET na 1918 za naročnike in na 1917 za Mobi uporabnike. Izklop pa je možen s ključno besedo HR INTERNET NE.

Ali potrebujem dodatni zakup prenosa podatkov?
Praviloma imajo vsi naročniki zakupljeno določeno količino prenosa podatkov, ki jih lahko uporabijo v Sloveniji. Skladno s formulo, ki je vezana na ceno paketa, se določen delež prenosa podatkov lahko uporabi tudi med gostovanjem v državah EU/EEA. Zato je smotrno preveriti, koliko prenosa podatkov obstoječi paket ponuja med gostovanjem v državah EU in nato oceniti, ali je to dovolj, ali je bo za gostovanje treba še kaj dokupiti.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: