Notranjost trgovine Primark Citypark Ljubljana, ki se odpira 13.6.2019 in se bo razprostirala na 4.250 m2 | UPORABNA STRAN

Notranjost trgovine Primark Citypark Ljubljana, ki se odpira 13.6.2019 in se bo razprostirala na 4.250 m2

Trgovina Primark Ljubljana se bo razprostirala na 4.250 m2 Cityparka, največjega nakupovalnega središča v Sloveniji. Z gradnjo trgovine so začeli konec leta 2017, odprla pa se bo tik pred poletjem, 13.6.2019 ob 10.00.

 

 

Trije vhodi in dve nadstropji
Primark Ljubljana bo zasedal dve nadstropji končnega severnega dela Cityparka. Prostorsko bo umeščen približno tam, kjer je prej stala trgovina K&O, a ker Citypark v severnem traktu doživel celovito prenovo, se gabariti ne ujemajo povsem.

Vhod v pritličju.

Primark bo tako stal med trgovino Humanic v pritličju ter Big Bangom v 1. nadstropju. Notranja vhoda v trgovino bosta tako v pritličju in 1. nadstropju, na voljo pa bo še en samostojni vhod v trgovino Primark Ljubljana.

44 blagajn in 48 kabin
1. nadstropje bo namenjeno otroškim oblačilom ter programu vse za dom. Pritličje (0) pa bo ponujalo žensko in moško kolekcijo, spodnje perilo ter kozmetiko. Kupci bodo obleke lahko pomerjali v 48-ih kabinah, brez omejitve števila artiklov, ki jih posameznik lahko vzame v kabino. Plačilo bo možno v obeh nadstropjih, skupaj pa bo na voljo 44 blagajn. Če bodo enakomerno razporejena, to pomeni 22 na nadstropje, a najverjetneje jih bo v pritličju nekoliko več.

Tekoče stopnice in dvigalo
Tekoče stopnice, ki so jih kupci poznali že pri trgovini K&O ostajajo, dodani pa bosta dvigali s požarnimi stopnicami, kar bo nekoliko olajšalo fluktuacijo kupcev med nadstropjema. Kupcem bosta na voljo tudi brezplačen brezžični internet (Wi-Fi) ter dve sprostitveni coni (customer recharge). Sprostitvena cona je v osnovi prostor kavči in tabureji, da si lahko kupci odpočijejo ali pa v prijetnem kotičku počakajo, da drugi nakupijo.

Poskrbeli bodo tudi za zaposlene
V 1. nadstropju trgovine bo poseben del namenjen zaposlenim in bo ločen od dela, ki je namenjen kupcem. Ta del bo poleg skladišča, WC-jev, garderob, tehničnih prostorov in vsega kar trgovina potrebuje za obratovanje, ponujal kavarniški kotiček za sprostitev (Recharge café) s kuhinjskim delom in opremo v živahnih tonih.

V Cityparku si obetajo večje število obiskovalcev iz okolice
Primark Citypark Ljubljana bo prva Primark trgovina v Sloveniji in hkrati tudi prva trgovina v regiji. Toni Pugelj, direktor Cityparka Ljubljana je v začetku leta v intervjuju za Uporabno stran pojasnil, da poleg kupcev iz Slovenije pričakujejo predvsem goste iz sosednje Hrvaške. Število teh je v preteklih letih precej upadlo, saj se je pri njih povečalo število nakupovalnih središč. Ocenjujejo pa, da bi lahko privabili tudi kupce iz Italije, saj je prvi Primark v Italiji šele v Veroni. Seveda se bo vse na koncu vrtelo pri ceni in ponudbi. Ali se bo ta razlikovala od tistih v avstrijskem Gradcu, kjer Slovenci zdaj večinoma nakupujejo, ali bo enaka. Odgovor na to vprašanje bo znan še pred poletjem.

Sorodni članki

2x komentirano

  1. […] Notranjost trgovine Primark Citypark Ljubljana, ki se odpira 13.6.2019 in se bo razprostirala na 4.2… (0) Trgovina Primark Ljubljana se bo razprostirala na 4.250 m2 Cityparka, največjega […]

  2. […] Notranjost trgovine Primark Citypark Ljubljana, ki se odpira 13.6.2019 in se bo razprostirala na 4.2… (1) Trgovina Primark Ljubljana se bo razprostirala na 4.250 m2 Cityparka, največjega […]

Komentiraj

Anti-Spam: