Primark Citypark Ljubljana se odpira 13. junija 2019, to bo prva Primark trgovina v Sloveniji in 372. na svetu | UPORABNA STRAN

Primark Citypark Ljubljana se odpira 13. junija 2019, to bo prva Primark trgovina v Sloveniji in 372. na svetu

Primark Citypark Ljubljana se odpira 13. junija 2019 ob 10.00, so danes uradno sporočili iz Cityparka. Nestrpnega čakanja bo tako kmalu konec, saj bo tik pred poletjem tudi Slovenija dobila trgovino Primark, ki bo 372. na svetu.

 

 

UPDATE: Notranjost trgovine
Notranjost trgovine Primark Citypark Ljubljana, ki se odpira 13.6.2019 in se bo razprostirala na 4.250 m2

Največje nakupovalno središče v Sloveniji bo trgovino Primark gostilo v dveh nadstropjih in bo zasnovana na Primarkovi najsodobnejši notranji opremi. Trgovina Primark bo obsegala 4.250 m2, imela bo 44 blagajn in 48 kabin za pomerjanje brez omejitve števila kosov, ki jih kupec lahko vzame v kabino. Vhodi v trgovino bodo trije, v vsakem nadstropju po en notranji, na voljo pa bo tudi ločen zunanji vhod. Kupcem bosta na voljo dve sprostitveni coni ter brezplačen dostop do brezžičnega interneta.

Z odprtjem trgovine Primark se bo zaključil zadnji cikel prenove Cityparka, ki je med drugim prinesel tudi trgovine Reserved, CCC Shoes&Bags Samsonite in Slowatch. Kot so pred časom pojasnili v Cityparku, bo Primark Ljubljana ponujal modne izdelke po zadnjih trendih za ženske, moške in otroke vključno z obutvijo, modnimi dodatki, perilom in dodatki za dom.

Zaposleni bodo imeli kavarniški kotiček za sprostitev
Primark je nekaj časa išče zaposlene za trgovino Primark Citypark Ljubljana, sedaj pa so razkrili, da bodo zaposleni v ozadju trgovine uživali v odprtih prostorih s sodobno opremo in udobjem, kot je kavarniški kotiček za sprostitev (Recharge café) s kuhinjskim delom in opremo v živahnih tonih.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: