Ogled 8. sezone Igre prestolov na HBO je za uporabnike A1 Kombo paketov možen tudi brez plačila, saj si lahko prilagodijo programsko shemo | UPORABNA STRAN

Ogled 8. sezone Igre prestolov na HBO je za uporabnike A1 Kombo paketov možen tudi brez plačila, saj si lahko prilagodijo programsko shemo

Serija Igra prestolov (Game of Thrones), ki jo lahko spremljamo na programu HBO Slovenija in SVOD storitvi HBO GO, se tudi v 8. sezoni uvršča med najbolj gledane serije. Paket HBO je praviloma treba doplačati, a pri A1 Slovenija je s spremembo programske sheme paketov A1 Kombo spremljanje Igre prestolov lahko tudi brez doplačila.

Kako do paketa HBO brez doplačila?
Z letošnjim letom je A1 Slovenija ponudbo fiksnih paketov A1 Kombo nadgradila tako, da si uporabniki lahko prilagodijo programsko shemo po lastnih potrebah. Paket A1 Kombo S tako vsebuje 8 TV točk, A1 Kombo M 16 TV točk in A1 Kombo L 32 TV točk in prav pri vseh uporabnik lahko naroči paket HBO. Pri A1 Slovenija sta pravzaprav na voljo dva paketa, ki ponujata programe HBO. HBO, ki je vreden 7 TV točk, vsebuje linearne TV programe v SD in HD tehniki (HBO, HBO 2 in HBO 3) ter HBO Premium, ki je vreden 10 TV točk in dodatno ponuja še linearna programa Cinemax 1 in Cinemax 2 v SD in HD tehniki ter video knjižnici HBO OD in HBO GO.

To pomeni, da si paket HBO lahko izberejo prav vsi uporabniki paketov A1 Kombo. HBO Premium pa si brez doplačila lahko izberejo uporabniki paketov A1 Kombo L in M. Tisti, ki imajo paket Kombo S z vključenimi osmimi TV točkami, pa morajo doplačati 2€ na mesec, saj je ena dodatna TV točka vredna 1 € na mesec.

Sprememba programske sheme le v nekaj klikih
Vsi novi uporabniki paketov A1 Kombo si lahko programsko shemo prilagodijo že med postopkom spletnega naročanja. Obstoječi pa to najlažje naredijo prek uporabniškega vmesnika Moj A1. Sprememba oz. bolje rečeno odvzemanje izbranih programskih sklopov je na voljo 1x na mesec, pri dodajanju pa ni časovnih omejitev.

Do konca 8. sezone in hkrati tudi konca serije Igra prestolov nas čakata še dve epizodi, ki bosta na sporedu v ponedeljek, 13. in 20. maja 2019. Serija bo tako skupaj obsegala 73 epizod in prav vse si bo možno ogledati tudi kasneje v sklopu storitve HBO videa na zahtevo (HBO OD in HBO GO).

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: