Rimske terme bodo v letu 2019 v prenovo vložile več kot pol milijona €, prenovili bodo recepcijo, širili deželo savn Varina … | UPORABNA STRAN

Rimske terme bodo v letu 2019 v prenovo vložile več kot pol milijona €, prenovili bodo recepcijo, širili deželo savn Varina …

Rimske terme bodo v letu 2019 precej vlagale v prenovo obstoječih namestitvenih kapacitet, načrtujejo pa tudi novogradnjo, je pojasnil Valery Arakelov, direktor in lastnik term. V celotno prenovo bodo letos vložili več kot pol milijona €.

 

 

Prenova recepcije, kavarne, garažne hiše
Do začetka junija bodo v Rimskih termah končali s stilsko prenovo hotelske recepcije, ki se bo ponašala z modernejšim in stilsko bolj dovršenim videzom. Nova bo Kavarna princese Viktorije, ki bo v prostor prinesla domačnost. Del prenove bo tudi garažna hiša, ki bo dobila popolnoma nov videz z modernim video-nadzornim in reklamnim sistemom.

Rimske terme sestavljajo trije hoteli, Sofijin dvor, Rimski dvor in Zdraviliški dvor ter Vila Sisi. Lani so zabeležili skoraj 80.000 nočitev in kljub 2% manjšemu številu nočitev v primerjavi z letom 2017 zabeležili 6% rast skupnih prihodkov. 63% lanskih nočitev so opravili tujci. Rast so beležili predvsem pri gostih iz Italije, Izraela in Rusije ter na področju poslovnega turizma.

Prenova hotelskih sob
Kot so pojasnili v Rimskih termah, bo prenovo doživelo tudi nekaj sob. V hotelu Rimski dvorec bodo sobe dobile nova vzglavja, suite pa bodo opremljene z novimi zofami. V vseh treh hotelih so v sobah in suitah že zamenjali vzglavnike, posteljnina pa je iz naravnih materialov in primerna tudi za alergike. V sklopu ponudbe pillow menuja so uvedli širok nabor vzglavnikov med katerimi lahko izbirajo gostje. Suite v Rimskem dvoru ter v celotnem Sofijinem dvoru so ponudili nove kopalne plašče in brisače.

Širili bodo savne in gradili nov wellness predel
Deželo savn Varinia bodo ponovno širili. Ta je bila sicer leta 2017 povsem prenovljena in razširjena z novimi savnami, a kot pojasnjujejo so savne njihov najbolj priljubljen produkt, zato so se odločili za širitev. Načrtujejo gradnjo novega wellness predela, ki bo stal ob hotelski recepciji v bližini konferenčnih dvoran. Širili bodo masažne prostore in dodali nove naprave za nego telesa in obraza, z novo medicinsko opremo bodo opremili tudi medicinski center.

Poleg prenove notranjih prostorov bodo v Rimskih termah prenavljali in širili tudi zunanje površine.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: