Apple Pay bo v Sloveniji kmalu ponudil tudi Monese, prihod Apple Pay storitve v Slovenijo je namreč že pred časom napovedal tudi N26 | UPORABNA STRAN

Apple Pay bo v Sloveniji kmalu ponudil tudi Monese, prihod Apple Pay storitve v Slovenijo je namreč že pred časom napovedal tudi N26

Apple Pay očitno resno vstopa na slovensko tržišče, saj je zdaj novico o prihodu Applove brezkontaktne plačilne storitve Sloveniji napovedal kartični ponudnik Monese iz Velike Britanije. Že marca pa je to Apple Pay pri nas napovedal N26.

 

 

Kdaj?
Žal te informacije nista podala, ne Monese, ne N26, saj so pri obeh podjetjih uporabili izraz, da Apple Pay v Slovenijo prihaja kmalu. Kaj točno pa ta kmalu pomeni, žal ni znano. Glede na nekatere namige iz drugih virov, pa naj bi to pomenilo, da Apple Pay v Slovenijo prihaja v letu 2019. Hkrati se to sklada z napovedjo Tima Cooka, Applovega CEO-ja, ki je rekel, da bo do konca leta 2019 Apple Pay na voljo v več kot 40-ih državah.

Poleg Slovenije je fintech podjetje Monese, ki tako kot N26 ponuja debetno brezkontaktno Mastercard kartico, prihod Apple Pay storitve napovedal še na Hrvaškem, Bolgariji, Cipru, Estoniji, Grčiji, Litvi, Latviji, Liechtensteinu, Malti, Portugalskem, Romuniji ter Slovaškem.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: