Jolly barvice si lahko zdaj izberete in sestavite po želji, saj je v Sloveniji na voljo linija Jolly Choose Your Colours / My Jolly Colours | UPORABNA STRAN

Jolly barvice si lahko zdaj izberete in sestavite po želji, saj je v Sloveniji na voljo linija Jolly Choose Your Colours / My Jolly Colours

Barvice Jolly poznamo pravzaprav vsi, saj avstrijska blagovna znamka obstaja že od leta 1965. Do zdaj pa je bila težava, da je bilo treba vedno kupici cel komplet barvic, izbirati je bilo moč zgolj med majhnim, malo večjim in še večjim kompletom, ki je vseboval »klasični nabor« barvic. Zdaj pa je tudi v Sloveniji na voljo linija Jolly Choose Your Colours, kjer si barve kupec lahko izbere in sestavi po želji.

 

 

60 različnih barv
Na #MyJollyColours stojalih, ki so trenutno na voljo v trgovinah Office&More in nekaterih trgovinah Bags&More po Sloveniji, je na voljo 60 različnih barv. Določene barve so na voljo tudi v 7-ih odtenkih, dve barvici pa sta sestavljeni iz več različnih barv. Kupec si tako zdaj lahko izbere svoje najljubše Jolly barve ter jih zloži v v vsem dobro znano kovinsko škatlo. Ta ima prav poseben »My Choice – MyJollyColours« potisk, tako da se že na daleč vidi, da gre za nekoliko drugačen komplet barvic.

Kaj pa cena?
Komplet Jolly Choose Your Colours barvic s škatlo, ki vsebuje 30 barvic, te si kupec seveda izbere sam, stane 29.70€. Barvice je možno kupovati tudi samostojno, saj nekatere porabimo prej kot druge. Cena ene Jolly Choose Your Colours barvice je 0.99€, cena prazne škatle pa je 3.99€.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: