Samsung Galaxy S10 serija z zadnjo posodobitvijo dobiva izboljšan Nočni način (Night mode), ta zdaj deluje tudi s širokokotno kamero | UPORABNA STRAN

Samsung Galaxy S10 serija z zadnjo posodobitvijo dobiva izboljšan Nočni način (Night mode), ta zdaj deluje tudi s širokokotno kamero

Samsung je pri seriji Galaxy S10, ki jo sestavljajo S10e, S10 in S10+, s prejšnjo posodobitvijo dodal Nočni način (Night mode) fotografiranja, a rezultati niso bili tako zelo prepričljivi. Zato so z majsko posodobitvijo ta način še izboljšali.

 

 

Majska posodobitev poleg majskih varnostnih popravkov torej prinaša izboljšano delovanje nočnega načina. Ena od novosti, ki so jo dodali, je možnost uporabe nočnega načina s širokokotno kamero. To je sila uporabno, saj ima ta F2.2 zaslonko, ki lahko sprejme precej manj svetlobe v primerjavi s primarno, ki ima F1.5 zaslonko. Druga novost je, da je Live Focus fotografijo možno ustvariti s širokokotno ali telefoto kamero na S10 in S10+. Pred tem sta ta dva telefona uporabljala širokokotno kamero za zameglitev ozadja.

Procesorska obdelava fotografij v nočnem načinu zdaj povzroča manj šuma. Zaslonka je odprta nekoliko dlje, kar je bolje v primerih slabe svetlobe, pri izjemno slabi svetlobi pa to lahko povzroči zabrisanost, če telefona ne držimo resnično pri miru.

Vir.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: