Tudi Telemach s prenosom teniškega turnirja Roland Garros 2019 v 4K ločljivosti na programu Eurosport 4K | UPORABNA STRAN

Tudi Telemach s prenosom teniškega turnirja Roland Garros 2019 v 4K ločljivosti na programu Eurosport 4K

Francosko odprto prvenstvo v tenisu oz. Roland Garros 2019, ki bo potekalo do 9.6.2019 smo v Sloveniji že lani lahko spremljali v 4K ločljivosti. Letos se je pri ponujanju programa Eurosport 4K operaterju T-2 pridružil tudi Telemach.

 

 

Eurosport 4K je pri Telemachu na voljo v vseh programskih shemah, tako kot pri T-2 ima pa vsak od njiju nekaj omejitev glede tega, kdo lahko dejansko gleda ta program. Seveda je 4K televizija predpogoj, a tukaj gre za zahteve na tehnični strani. Telemach program Eurosport 4K ponuja uporabnikom, ki so priklopljeni na njihovo lastno kabelsko ali optično FTTH omrežje, ne pa npr. v primeru gostovanja na optiki Telekoma Slovenije. Drugi pogoj pa je ustrezna terminalna oprema, in sicer mora uporabnik imeti EON Box ali pa D3CAM conax modul. Ogled na EON TV aplikaciji za pametne televizije žal ni mogoč. Na EON Boxu se program nahaja na programskem mestu 232, v primeru uporabe D3CAM conax kodirne kartice, pa na programskem mestu 400.

T-2 ima nekoliko manj omejitev, saj je osnovni predpogoj internetna hitrost (xDSL ali optika) nad 25 Mbps. Terminalna oprema pa je lahko nov Amino Kamai 7 STB komunikator ali pa T-2 TV aplikacija za Android ali Samsung Tizen televizije.

Eurosport 4K bo sicer prenašal 120 ur programa v živo z osrednjega igrišča, vse teniške dvoboje pa bodo komentirali angleški komentatorji.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Tudi Telemach s prenosom teniškega turnirja Roland Garros 2019 v 4K ločljivosti na programu Eurosp… (0) Francosko odprto prvenstvo v tenisu oz. Roland Garros 2019, ki bo potekalo do 9.6.2019 […]

Komentiraj

Anti-Spam: