Primark Ljubljana v Cityparku se odpira 13.6.2019 ob 10.30, a še pred tem pripravljajo nekaj presenečenj | UPORABNA STRAN

Primark Ljubljana v Cityparku se odpira 13.6.2019 ob 10.30, a še pred tem pripravljajo nekaj presenečenj

Primark Citypark Ljubljana se odpira v četrtek, 13.6.2019, zdaj pa je znana tudi ura. Primark bo vrata odprl ob 10.30, kar je uro in pol po odprtju nakupovalnega središča Citypark. A dejansko nekaj presenečenj pripravljajo še pred odprtjem.

 

 

Za nekatere bo Primark vrata odprl prej
Nekaj srečnežev bo nakupovanje v trgovini Primark Ljubljana opravilo pred samim odprtjem in brez gneče, ki jo zagotovo lahko pričakujemo prvih nekaj dni. Podrobnosti, kako priti do predhodnega vstopa v Primark bo Citypark razkril v sredo na svojem Instagram profilu.

Kot je bilo objavljajo že pred časom, bo trgovina Primark Ljubljana obsegala 4.250 m2, razprostirala pa se bo v dveh nadstropjih. Kupcem bo na voljo 44 blagajn in 48 kabin ter dve sprostitveni coni.

Še nekaj drugih bombončkov
Poleg prej omenjenega ekskluzivnega vstopa v Primark bo Associated British Foods plc, ki je lastnik blagovne znamke Primark, v Ljubljani, kot promocijo nove trgovine, pred samim odprtjem pripravil še nekaj drugih aktivnosti. Nekatere bodo dostopne širši javnosti, druge pa zgolj za povabljene. Kaj vse pripravljajo, pa kmalu.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: