Serija NOS4A2, nadnaravna grozljivka bo premiero na AMC Slovenija doživela 6.6.2019 ob 22.00 | UPORABNA STRAN

Serija NOS4A2, nadnaravna grozljivka bo premiero na AMC Slovenija doživela 6.6.2019 ob 22.00

NOS4A2 je prihajajoča nadnaravna grozljivka, ki v četrtek, 6.6.2019 ob 22.00 prihaja na AMC Slovenija. Serija NOS4A2 sloni na prodajni uspešnici istoimenskega romana izpod peresa avtorja Joeja Hilla.

 

 

V Sloveniji seriji dobivamo nekaj dni po premieri v ZDA, kjer si bodo serijo lahko ogledali že 3.6.2019. Serija bo obsegala 10 epizod, na sporedu pa bo ob četrtkih ob 22.00.

sledimo talentirani mladi ženski Vic McQueen, ki jo igra Ashleigh Cummings. Vic odkrije, da ima nadnaravno sposobnost, najde lahko namreč izgubljene stvari. Ta sposobnost jo pripelje do zlobnega, nesmrtnega Charliea Manxa, ki ga igra Zachary Quinto. Manx se hrani z dušami otrok, kar ostane pa pušča v Christmaslandu, ledeni, zviti božični vasici Manxove domišljije, kjer je vsak dan božič, biti nesrečen pa je proti zakonu. Vic si prizadeva premagati Manxa in rešiti njegove žrtve, pri tem pa poskuša ohraniti mirno kri, zdravo pamet in preprečiti, da žrtev ne postane tudi sama.

Izvršni producenti serije so Jami O’Brien, ki je tudi showrunner, Lauren Corrao ter Joe Hill. Med igralsko zasedbo so tudi Olafur Darri Olafsson kot Bing Partridge, Virginia Kull v vlogi Linde McQueen, Ebon Moss-Bachrach kot Chris McQueen in Jahkara Smith, ki bo igrala Maggie Leigh.

Napovednik serije NOS4A2

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: