Nomago InterCity – od 25. 6. 2019 Nomago z avtobusnim prevozom v 7 držav, 6 letališč in 31 mest po Evropi | UPORABNA STRAN

Nomago InterCity – od 25. 6. 2019 Nomago z avtobusnim prevozom v 7 držav, 6 letališč in 31 mest po Evropi

Nomago InterCity je nova storitev podjetja Nomago, ki bo omogočala avtobusne prevoze v 7 držav, 31 mest in 6 letališč po Evropi. Vozovnice so že v prodaji na spletni strani intercity.nomago.si, s prevozi pa bo Nomago začel 25. 6. 2019.

 

 

7 držav, 6 letališč in 31 evropskih mest
Nomago bo tako s storitvijo Nomago InterCity z avtobusnimi prevozi povezal mesta v Nemčiji, Avstriji, Italiji, na Madžarskem, Slovaškem, Hrvaškem in v Sloveniji. Marjan Beltram, izvršni direktor za turizem in storitve mobilnosti v družbi Nomago, je ob predstavitvi nove ponudbe povedal: »Če smo pred letom dni ob ustanovitvi Nomaga začeli s ciljem postati vodilni ponudnik mobilnosti med Benetkami in Dubrovnikom, sedaj ciljamo na celotni evropski trg. Turizem in nove storitve mobilnosti že danes prispevajo polovico prihodkov, ta delež pa nameravamo v naslednjih letih še dodatno povečati. V naslednjem koraku z inovativnimi storitvami mobilnosti ter raznovrstnimi načini prevoza načrtujemo tudi vstop na druge evropske trge

Nomago InterCity bo tako med drugim omogočal prevoze potnikom iz Ljubljane, Maribora, Bleda in Nove Gorice. Kot so pojasnili pri Nomagu, so pri razvoju nove storitve upoštevali želje in predlogov potnikov v Sloveniji, ki so doslej pogrešali predvsem neposredne povezave z Zagrebom, Dunajem in Münchnom. Vse seveda zanima cena prevoza. Iz Ljubljane se bo v Zagreb možno zapeljati za od 8.99 €, na Dunaj ali München pa od 19.99 €.

Novi in moderno opremljeni avtobusi
Poleg zgoraj omenjene možnosti nakupa vozovnic prek spleta, ki jo uporabniki pričakujejo, bo Nomago tudi med prevozom poskrbel za višji standard kakovosti. Zato si kupec v postopku nakupa lahko izbere želen sedež, poleg navadne vozovnice pa bo prevoz z Nomago InterCity avtobusi omogočal tudi premium vozovnice z nadstandardnimi sedeži in dodatnim prostorom za noge in vozovnice za družine oziroma prijatelje, kjer bodo imeli svoj kotiček z mizo za druženje. Avtobusi bodo opremljeni z Wi-FI povezavo, električnimi vtičnicami in USB-povezavami, prevoz prtljage pa je brezplačen. Nomago InterCity v mednarodne povezave tako prinaša nov standard kakovosti na področju mobilnosti. Avtobusi na linijah Nomago InterCity bodo opremljeni tudi z najnovejšimi tehnologijami, kar bo potnikom omogočilo, da bodo v vsakem trenutki vedeli, kje se nahaja njihov prevoz.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: