Xiaomi Mi Band 4 pametna zapestnica s prednaročili še pred jutrišnjim lansiranjem, seveda so razkrite tudi novosti, ki jih prinaša nov model | UPORABNA STRAN

Xiaomi Mi Band 4 pametna zapestnica s prednaročili še pred jutrišnjim lansiranjem, seveda so razkrite tudi novosti, ki jih prinaša nov model

Xiaomi Mi Band 4 bo nadgradnja Xiaomijeve Mi Band 3 pametne zapestnice, ki je luč sveta ugledala maja lani. Xiaomi Mi Band 4 zapestnica pa bo predstavljena jutri, 11. junija 2019, so že uradno naznanili pri Xiaomiju.

 

 

Kljub temu, da zapestnica Xiaomi Mi Band 4 še ni lansirana, se je na AliExpressu pojavila možnost nakupa zapestnice v predprodaji. 45€ bo treba odšteti za Xiaomi Mi Band 4 v ne-NFC različici. Poleg cene, pa prodajalec razkriva še nekaj drugih podrobnosti.

Velikost zaslona ostaja 0.78 inčev, a se pri Mi Band 4 povečuje ločljivost na 240×120 pik. Sam izgled zapestnice ostaja enak, na voljo pa bodo nekatere nove barve. Izboljšana bo baterija, ki bo 135 mAh, Bluetooth pa bo imel standard 5.0. Ostale funkcionalnosti pa naj bi ostale enake kot jih poznamo pri Xiaomi Mi Band 3 pametni zapestnici.

Nova generacija Xiaomijeve pametne zapestnice bo lansirana jutri, tako da bodo kmalu znane tudi vse podrobnosti.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: