Cena izdelkov v Primark Citypark Ljubljana je enaka kot v drugih Primarkih, ponudba pa se razlikuje od države do države | UPORABNA STRAN

Cena izdelkov v Primark Citypark Ljubljana je enaka kot v drugih Primarkih, ponudba pa se razlikuje od države do države

Primark Citypark Ljubljana je danes, 13.6.2019 je nekaj čez 10.00 odprl svoja vrata. A marsikdo se sprašuje, ali bo ena v Sloveniji višja kot v Avstriji ali Italiji. Ter seveda, ali bo ponudba drugačna.

 

 

Cena in ponudba?
Odgovor na to vprašanje je za Uporabno stran podal Stephen Mullen, direktor prodaje za Južno Evropo in Irsko pri Primarku. Pojasnil je, da je cena izdelkov, ki jih prodajajo v Primarku enaka v vseh državah. Torej, v Sloveniji je cena oblačil in ostalih izdelkov enaka kot npr v Avstriji ali Italiji, kamor so Slovenci do zdaj najraje zahajali. Na vprašanje o ponudbi in njeni raznolikosti pa je pojasnil, da je 80% vseh izdelkov enakih, preostalih 20% pa se nekoliko razlikuje od države do države.

Tudi v Sloveniji se tako lahko zgodi, da bomo imeli nekatere izdelke, ki jih v Italiji in Avstriji nimajo in seveda obratno. Pogled na spletno stran Primarka pokaže, da imamo trenutno izdelke bolj podobne Avstriji kot Italiji.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: