Primark Ljubljana, Slovenija bo s 4.250 m2 praktično enako velik kot Primark na Dunaju, večji od tistega v Innsbruck in manjši od Primarka v Veroni | UPORABNA STRAN

Primark Ljubljana, Slovenija bo s 4.250 m2 praktično enako velik kot Primark na Dunaju, večji od tistega v Innsbruck in manjši od Primarka v Veroni

Primark Ljubljana, Slovenija, ki se odpira dane, 13.6.2019 bo velik 4.250 m2. Hkrati bo to druga največja trgovina v Cityparku, največjem nakupovalnem središču v Sloveniji.

 

 

Citypark z odprtjem Primarka zaključuje prenovo
Citypark Ljubljana bo z današnjim odprtjem Primarka končal prenovo, ki se je začela konec leta 2017. Primark Ljubljana je tako še zadnji, ki se odpira na prenovljenem severnem traktu Cityparka. Trgovina bo obsegala dve nadstropji, pritličje in 1. nadstropje, umeščena pa bo med trgovino Humanic in Big Bangom. Na voljo bo imela 3 vhode, dva notranja in enega samostojnega. Kupcem bo na voljo 48 kabin za pomerjanje brez omejitev števila artiklov, ki jih posameznik lahko vzame v kabino. Na voljo bosta dve sprostitveni coni, ki sta v osnovi sestavljeni iz kavča in taburejev, 44 blagajn, Wi-Fi, tekoče stopnice in dvigala.

Kako velik bo ljubljanski Primark v primerjavi s tistimi v sosednjih državah?
Kljub temu da je Primark Ljubljana gledano primerjalo na ostale trgovine v Cityparku in ostalih nakupovalnih središčih po Sloveniji izjemno velik, se marsikdo vpraša, kako pa se Primark Ljubljana po velikosti primerja z nekaterimi v sosednjih državah. Primark na Dunaju je praktično enak ljubljanskemu, saj meri 4.300 m2. Najbližji Primark v Italiji je v Veroni in ta je velik 4.600 m2. Tisti v avstrijskem Innsbrucku pa je velik 3.400 m2. Ljubljana bo tako dobila trgovino Primark, ki bo po velikosti povsem primerljiva tem, ki so v naši bližini.

Kaj pa največji Primark?
Največja Primark trgovina se nahaja v Birminghamu na nakupovalni ulici in je velik 14.800 m², zaseda pa kar pet nadstropij. Primark Birmingham so odprli aprila 2019. V tej trgovini so med drugim tri restavracije, tudi prva Primarkova Disney okrepčevalnica, lepotni studio in brivec.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: