Teden morskih psov (Shark Week) bo na programu Discovery Channel Slovenija potekal do 4. avgusta 2019 | UPORABNA STRAN

Teden morskih psov (Shark Week) bo na programu Discovery Channel Slovenija potekal do 4. avgusta 2019

Discovery Channel Slovenija je teden od 29.7.2019 do 4.8.2019 posvetil morskim psom, saj so pripravili teden morskih psov oz. Shark Week v sklopu katerega bo prvič predvajan film Prevrnjeni: kri v vodi (Capsized: Blood In The Water).

shark-week-discovery-chanel-2019-teden-morskih-psov

Shark Week prinaša 20 ur originalnega programa
Teden morskih psov bo gledalcem ponudil 20 ur originalnega tematskega programa, glavna tema pa bodo seveda morski psi. Vsak dan ob 23.00 bo na Discovery Channel Slovenija na voljo nova posebna oddaja. Nedelja, 4.8.2019 pa bo prinesla premiero filma Prevrnjeni: kri v vodi (Capsized: Blood In The Water), ki je posnet po resnični zgodbi o srečanju z morskim psom oktobra 1982.

shark-week-discovery-chanel-2019-teden-morskih-psov-2

To leto bo pojav pop kulture odpeljal gledalce po svetovnih oceanih, kjer nam bo približno 20 svetovno najuglednejših morskih biologov in znanstvenih ustanov posredovalo najnovejše zgodbe o morskih psih, podali pa se bomo na najdrznejše eksperimente v iskanju vpogleda v skrivnostni svet morskih psov. Poleg tega bodo znanstveniki in strokovnjaki za morske pse našli nova lovišča ob obalah Južne Afrike in bili priče dramatičnim bojem med plenilci in plenom.

Spored TEDNA MORSKIH PSOV 2019:

29.7.2019 – 23.00 Otok žrela: krvni bratje (Isle Of Jaws: Blood Brothers)
Napočil je čas, da se globoko pod morsko gladino srečamo iz oči v oči z enim najbolj smrtonosnih plenilcev na svetu in spoznamo, kako v resnici živi.

30.7.2019 – Legendarni morski pes Deep Blue (Legend of Deep Blue)
Poznavalca morskih psov Brandon McMillan in Jimi Partington se vračata na otok Gvadelup, kjer želita najti največjega belega morskega volka na svetu, ki ga imenujejo Deep Blue.

31.7.2019 – 23.00 Zakon žrela: nevarne vode (Laws Of Jaws: Dangerous Waters)
Napočil je čas, da se globoko pod morsko gladino srečamo iz oči v oči z enim najbolj smrtonosnih plenilcev na svetu in spoznamo, kako v resnici živi.

1.8.2019– 23.00 Brodolomci med morskimi psi (Sharkwrecked: Crash Landing)
Paul de Gelder in James Glancy bosta na višini enega kilometra skočila iz letala in preizkusila, kako je, če se znajdeš v enih najodročnejših voda, v katerih mrgoli morskih psov.

2.8.2019 – 23:00 Gvadelupska cona smrti (Guadalupe Kill Zone)
Bele morske volkove z Gvadelupa bomo za 18 ur opremili s kamerami, s pomočjo katerih jim bomo sledili v skrivna lovišča in povsem od blizu raziskali, kako lovijo.

3.8.2019 – 23:00 Skrivnostna odprava: megalodon (Expedition Unknown: Megalodon)
Josh Gates se v družbi paleontologov in poznavalcev morskih psov podaja v globine ob obali Mehike in Južne Afrike, kjer mrgoli morskih psov, saj želi razkriti skrivnost megalodona.

4.8.2019 – 23:00 Prevrnjeni: kri v vodi (Capsized: Blood In The Water)
Potem ko nepričakovano neurje prevrne jahto, namenjeno na Florido, mora posadka več dni preživeti v Atlantiku, kjer postanejo plen za skupino morskih tigrov.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: