Httpool doživel korenito prenovo | UPORABNA STRAN

Httpool doživel korenito prenovo

httpool-logoHttpool je eden vodilnih mednarodnih ponudnikov na področju spletnega oglaševanja v Sloveniji in centralno vzhodni Evropi. Naslov se navezuje na prenovo njihove spletne strani, ki je sedaj bolj prijazna uporabniku (založnikom in oglaševalcem), posodobljena je tudi platforma za dostop do podatkov založnika in oglaševalca.

Lani je pod svoje okrilje sprejel Toboads, Toboads ponuja oglase tudi za manjše založnike s podobnimi pogoji kot jih drugi oglaševalci ponujajo velikim založnikom. To se nanaša predvem na plačilo na ogled oglasa in ne samo na klik. Kar je med založniki poželo veliko zanimanje in s tem tudi uspeh Toboadsa, sedaj pa so se te storitve vključile v ponudbo Httpoola.
Httpool pa trži oglase predvsem na večjih portalih. Tako med svojimi založniki navajajo 24ur.com, Dnevnik.si, Siol.net, Finance.si, Kolosej.si, Vest.si, Delo.si, Zurnal24.si in mnoge druge. Za založnike ponuja tri sklope produktov premium produkti, kontekstualni produkti, performance produkti. Zadnje dva sta na voljo tudi manjšim založnikom. Več informcij za založnike si preberite tukaj.
Kot oglaševalce pa so Nokia, Renault, DHL, Simobil, NLB, Mercator, Spar, Mobitel, Tuš in mnogi drugi. Za oglaševalce nudijo oglase v Premium mreži, Performance Mreži, Kontekstualni Mreži ter Globalni Mreži (Facebook.com, Yahoo.com, Mail.Yahoo.com, Netlog.com….). Nekaj več podatkov za oglaševalce pa lahko najdete tukaj.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: