Siol podarja do 100€ bonusa pri naročnini- akcija Vesolje veselja | UPORABNA STRAN

Siol podarja do 100€ bonusa pri naročnini- akcija Vesolje veselja

Nekaj septembrskih novosti je že bilo predstavljeno v tem članku (Končno HD programi na SIOL TV- novosti september 2009), a akcija v sklopu kampanje Vesolje veselja ni bila.

vesolje-veselja-program-zvestobe-2009

Ponudba do 100€ bousa traja do 15.10.09 in je namenjena novim naročnikom ti vsak mesec prejmejo 10€ bonusa, dolžina prejemanja bonusa pa je odvisna od storitev oz. paketa, ki je naročen. Tako so do 100€ bonusa (10mesecev x 10€) upravičeni naročniki na optičnem omrežju (FTTH) in naročniki paketa TRIO Mega z dodatkom za neomejene klice. Do 70€ (7mesecev x 10€) upravičeni naročniki paketa TRIO, DUO (internet+TEL / internet+TV) in SOLO. Do 30€ (3 mesece x 10€) pa so upravičeni naročniki kabelske TV in naročniki Siol telefonije.

V sklopu kampanje so presenetljivo poskrbeli tudi za stare naročnike. Tako vodo izmed naročniki Siol storitev vsak mesec do konca leta 2009 izžrebali 2 srečneža, ki bosta eno leto vozila Renault Clio Expression ter 25 naročnikov, ki bodo prejeli enoletno brezplačno naročnino. Za sodelovanje v nagradni igri pa je potrebna prijava, ki jo lahko izvršite na tej spletni strani.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: