Petrol z brezplačnim brezžičnim internetom (Wi-Fi) na bencinskih črpalkah | UPORABNA STRAN

Petrol z brezplačnim brezžičnim internetom (Wi-Fi) na bencinskih črpalkah

Petrol je na svojih bencinskih črpalkah omogočil brezplačni brezžični dostop do interneta (Wi-Fi). Petrol se kot kaže kar precej posveča svojim strankam o, Android aplikaciji je bilo nekja napisano tukaj (Petrol aplikacija za Android (zemljevid črpalk, navigacija do njih in akcije)), sedaj pa brezžični internet. Začeli so s šestimi bencinskimi servisi, do poletja naj bi jih bilo 50, vse skupaj pa okoli 80. Tako bodo pokrili vse bencinske servise ob avtocestah in tiste večje v naseljih/mestih.

Wi-Fi bo izjemno dobrodošel za tujce, ki v informacije praviloma iščejo po internetu. Pametni telefoni pa imajo že vgrajen Wi-Fi dostop, tako da prenosnik ni več potreben. Brezplačnega dostopa pa se zagotovo ne bodo branili niti redni in občasni domači obiskovalci. Da o tem, da bo tovornjakarjem na počivališčih čas hitreje mineval.
Zanimivo bi bilo vedeti kakšne so dejanske hitrosti in seveda čez čas, ko se bo o tem razvedelo kakšna bo obremenjenost. Saj so P2P omrežja precej »požrešna«, če seveda niso blokirana.

Za dostop do Petrol Wi-Fi ja je potrebno vpisati uporabniško ime: »PetrolGuest« in geslo »energija«.

Petrolu gredo seveda pohvale za novo precej koristno pridobitev.

Seznam trenutnih črpalk pa je takšen:
– Kranj Primskovo III (http://bit.ly/mBCr7T),
– Kamnik III (http://bit.ly/kf3cr9),
– Ljubljana Celovška (http://bit.ly/m1jvVi),
– Ljubljana Vič III (http://bit.ly/m2SKiI),
– Trzin (http://bit.ly/iIAX93) in
– Grabonoš S (http://bit.ly/kMUJfY).

Sorodni članki

1 komentar

 1. Klemen Geršak

  Pozdravljeni!

  Hvala za objavljene teksta o našem projektu brezplačnega wifi-ja. Upam da bo čim bolj olajšal navigacijo tujim gostom oziroma vsem ostalim, ki bodo iskali različne informacije. O vseh novih bencinskih servisih, ki se bodo vključili v projekt vas bomo obvestili prek naše Facebook strani. Seznam naših bencinskih servisov sicer lahko najdete na: http://www.petrol.si/bencinski-servisi/zemljevid#nmb100

  Hvala in lep vikend!

  Lep pozdrav,
  Klemen Geršak
  Področje marketing

Komentiraj

Anti-Spam: