X Factor Slovenija 15.4.2012- X Kamp oddaja by POP TV/ xfactor.si | UPORABNA STRAN

X Factor Slovenija 15.4.2012- X Kamp oddaja by POP TV/ xfactor.si

X Kamp – X Factor Slovenija je bil predvajan 15.4.2012 na POP TV. V X Kamp se je uvrstilo skoraj 100 kandidatov, X Kamp pa bo uspešno zapustilo zgolj 18 oseb. 4 dnevni X Kamp se je odvil v Austria Trend hotelu v Ljubljani.
Prva naloga pri kateri bo izpadla polovica (uspelo jih je 48) je bila, da skupina 5-ih pripravi pesem, v kateri pa je kljub skupnemu petju pomemben posameznik.

 

 

Na prvi večji uspeh skupine je bilo tokrat potrebno čakati precej dolgo. Prva celotna skupina, ki je uspela so bili Mitja, Steven, Ajda Kovačič, Tjaša Žalik, Gaj Trček. Tako se je prvič videla razlika med tistimi, ki se znajo hitro uživeti in prilgoditi novim razmeram ter iz njih potegniti karseda največ. Skozi rezervno sito je prišla Elizabeta Lebar.

Drugi dan X Kampa pa jih je čakal plesni test. S tekmovalci je sodeloval Miha Krušič in v tretji dan so napredovali vsi.

A se tukaj začne selekcija v skupine. Naloga, ki so jo dobili majši od 21 je izbrati pesem, ki pokaže njihov najleši ptrenutek. Tisti starejši od 21 imajo nalogo predstaviti pesem, ki jih spominja na najbolj žalosten trenutek, skupine pa pesem, ki nosi sporočilo, ki bi ga želeli poslati s svojim petjem.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: