FOX TV, SciFi, AXN, Viasat in Golf Klub na Siol TV še nekaj časa ne bomo videli | UPORABNA STRAN

FOX TV, SciFi, AXN, Viasat in Golf Klub na Siol TV še nekaj časa ne bomo videli

FOX TV, SciFi, AXN, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature, TV 1000 in Golf Klub na Siol TV še kar nekaj časa ne bomo videli.

Telekom Slovenije je namreč za vse programe dal negativno mnenje glede vključitve v programsko shemo Siol TV-ja.
fox-logo

 

 

Programa FOX TV, ki si ga marsikdo želi, saj prinaša zelo sveže serije in filme. Tukaj je bil odgovor TS-ja je, da so mnenja, da z obstoječim naborom programov že dovolj pokrivajo enake ali vsaj podobne vsebinsko-tematske sklope.
Podobne morda že, enakih zagotovo ne. Je pa zanimivo, da pri Telemachu niso takšnega mnenja, saj program imajo v programski shemi.
sci-fi-logo

Program SciFi oz. SciFi Universal je del družine NBC Universal prav tako ne bo del sheme Siol TV. Razlog je tukaj ta, da programa zaradi omejene ekskluzivnosti pravic ne morejo dobiti. Iz tega je moč sklepati, da ima kabelski operater Telemach ekskluzivno pravico.
axn-logo

Program AXN je v upravljanju Sony Pictures Entertainment in ga prav tako še ne bodo uvrstili v programsko shemo. Program je tako kot FOX TV poln zelo svežih serij, ki jih bomo drugače uradno čakali še precej precej dolgo.
Viasat_Explorer

Programi Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature in TV 1000, ki so že bili del programske sheme Siol TV pa so jih odstrani. Kot je bilo moč razumeti iz takratnih objav, niso želeli plačati več za pravice predvajanja, ki pa sta jih npr. Telemach in T-2 plačala. Trenutna informacija je, da so še vedno na različnih bregovih in da programov še ne bo.
golf-klub

Za konec pa še za ljubitelje golfa. Program Golf Klub, ki je slovenski program, ki pokriva golf turnirje je kot kaže ekskluzivno na voljo Telemachu (in Total TV-ju), saj kot so sporočili iz Telekoma Slovenije ga ne morejo pridobiti.

No ja Telekom Slovenije sicer v pakete dodaja nove programe, a včasih bi bilo smotrno povprašati gledalce kaj bi si želeli. Morda skozi vmesnik na Siol BOX-u, kjer bi odgovorili na nekaj vprašanj. Je že res, da določenih programov zaradi ekskluzive ne more dobiti, ampak včasih je kvaliteta boljša od kvantitete.

Sorodni članki

2x komentirano

  1. […] Siol programa kot kaže še nekaj časa ne bo imel (FOX TV, SciFi, AXN, Viasat in Golf Klub na Siol TV še nekaj časa ne bomo videli). […]

  2. Obrazložitev TS-ja glede programa FOX TV in njegove vključitve v sklop Siol-a , je enostavno milo rečeno beden in odstopa od želja večine naročnikov ali bolje rečeno uporabnikov Siol-storitev. Nevem ali je vam primat, da samo nekaj ponudite in pri tem enormno kasirate ali vam je vseeno vsaj malo do tega da zadovoljite želje uporabnikov. Res smešne in bedne ugotovitve TS, ki si dovoli razlago, da imajo takih in podobnih proigramov tako vsebinsko kot tematsko zadosti na drugih ponujenih programih, kar sploh ni res in moderator ali skupina ki to ureja pri TS ni vredna tega dela ki ga opravlja. hvala za vaš čas, da ste si, če ste si vzeli za prebiranje mojega komentarja.

    Dolgoletni član in uporabnik Siol storitev!

    Jovan Veliki

Komentiraj

Anti-Spam: